7 motive sa apelezi la servicii funerare

Sunt momente in care soarta, destinul sau o forta nevazuta te loveste si iti rapeste o persoana draga de pe acesta lume. Indiferent de varsta, de religie sau alte considerente, acesta este un moment dureros, un moment in care este bine sa ai pe cineva competent alaturi. Este momentul in care poti apela cu incedere la servicii funerare Bucuresti pentru a primi tot suportul in vederea desfasurarii funeraliilor conform dorintelor, traditiilor si religiei.

7 motive sa apelezi la pompe funebre Bucuresti

Ne-am gandit sa facem un clasament al celor mai importante motive pentru care cei mai multi dintre noi apeleaza la servicii funerare.

1. Servicii funerare non stop

Chiar daca suni la 3 dimineata sa ceri ajutorul unei firme de pompe funebre Bucuresti, poti fi sigur ca vei fi ascultat cu cea mai mare atentie. Nu stiu cum reusesc oamenii acestia sa fie asa de promti si focusati la orice ora pe cand eu sunt capabila sa-mi pierd concentrarea si pe timpul zilei. Sincera sa fiu, ii admir. Isi petrec cea mai mare parte a timpului printre durere, printre lacrimi si nevoile altora. Nu pare usor…

2. Servicii funerare complete

Unul din cele mai importante aspecte care cantareste greu in clasament este faptul ca compania de pompe funebre ofera servicii funerare complete. Poti alege din mai multe pachete de servicii fix ceea ce se potriveste nevoilor si bugetului tau. In plus, in serviciile funerare intra si recuperarea ajutorului de inmormantare.

3. Esti indurerat si ai nevoie de timp

De parca nu ar fi suficenta durerea pierderii cuiva drag, trebuie sa te ocupi si de organizarea funeraliilor. Cum sa organizezi o inmormantare cand suferinta te cuprinde si iti intra prin fiecare por al pielii?  Cum faci fata situatiilor neprevazute? Cum te imparti sa ajungi la toate autoritatile care iti elibereaza actele necesare inhumarii? Cine te indruma si te ajuta in pasii necesari?

O firma serioasa care ofera servicii funerare Bucureti va prelua tot cea ce inseamna demersuri in vederea organizarii funeraliilor si iti va lasa TIMPUL pretios pentru a-ti lua larevedere de la cel piuerdut pe vecie.

4. Seriozitate si profesionalism

Pentru ca timpul este scurt ai nevoie sa te bazezi pe profesionisti. Seriozitatea este esentiala atunci cand oferi servicii funerare, indiferent ca este vorba de Bucuresti sau de orice oras din tara.

Pentru ca totul se petrece pe repede inainte trebuie sa fii disponibil pentru familia indoliata si sa gasesti rapid solutii la orice problema apare. Au nevoie de oameni dedicati care sa-i ajute, nu sa ii incurce.

Oamenii care ofera servicii funerare sunt precum ghidul turistic dintr-o excursie pe un taram necunoscut. Va insotesc la tot pasul si se asigura ca totul se desfasoara conform dorintelor si pachetului funerar ales.

5. Gasirea rapida a unui loc de veci

Unii isi rezerva un loc de veci inca din timpul vietii. Prefera sa plateasca o taxa anuala si sa aiba locul de veci rezervat, ba il si amenajeaza. Altora insa li se pare morbid si nu se gandesc la astfel de detalii.

Familia isi doreste un loc de veci intr-un cimitir cat mai aproape de zona in care locuieste, lucru absolut firesc. Sunt momente in care vrei sa mergi cimitir si sa aduci un omagiu sau sa pui o floare la mormant. Nu vrei sa tranzitezi Bucurestiul dintr-o parte in alta, iti va lua 2 ore, cel putin.

Compania Funerara Eva mentine o relatie frumoasa cu administratorii de cimitire sin Bucuresti. Astfel, va gasi repede un loc de veci pentru familia indurerata intr-o zona agreata.

6. Incadarea serviciilor funerare in ajutorul de inmormantare

O inmomantare poate fi o lovitura si in bugetul familiei indoliate, nu doar in suflet. Trage aer in piept si linisteste-te, profesionistii care se ocupa de pompe funebre stiu sa-ti adapteze serviciile de pompe funebre in funtie de ajutorul de inmormantare si asta fara a face rabat la calitatea serviciilor.

Chiar si cele mai ieftine pachete funerare Bucuresti cuprind: constatare si declarere deces, imbalsamare, certificat deces, adeverinta de inhumare, sicriu, cruce si transport. Plecand de aici serviciile se pot diversifica pana la organizarea de pomeni si parastase.

7. Servicii funerare respectand dorintele defunctului sau a familiei

Fiecare familie este diferita si tine la respectarea unor randuieli bisericesti sau a unor traditii mostenite si pastrate in sanul familiei. Cei care ofera servicii funerare trebuie sa le respecte intocmai, treaba lor este sa se asigure ca se indeplinesc, nu sa judece nevoia sau utilitatea lor.

Ultimul drum este un eveniment major pentru familie. Totul trebuie sa fie perfect si sa se desfasoare conform dorintelor familiei.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.