Azi, e despre cazi de baie

Multe cazi de baie sunt disponibile in variate tipuri, oferindu-va un grad mare de flexibilitate in functie de nevoile gospodariei dumneavoastra. Cazile de sine statatoare sunt ideale pentru toti utilizatorii, deoarece materialul lor este in general de inalta calitate si pot fi amplasate cu usurinta oriunde in baia dumneavoastra. Cazile de baie sunt ideale pentru toate baile, deoarece pot fi facute pentru a se potrivi unui spatiu mic sau mare.

Cazile traditionale cu picioare sunt cazi de sine statatoare, dar tind sa fie mult mai mari decat modelele obisnuite, ceea ce le face ideale pentru bai mai mari. Cazile japoneze va ofera libertatea si beneficiile unei cazi de sine statatoare, in timp ce designul lor circular le permite sa se potriveasca chiar si in cea mai mica baie. In cele din urma, avem cazi cu jet care sunt ideale pentru cei care doresc sa adauge confort suplimentar. Deoarece acestea tind sa fie cazi mari care au jeturi de apa electrice similare cu o cada cu hidromasaj si jacuzzi, si pretul lor este mai mare.

cazi pentru bai moderne

Formele si dimensiunile lor pot fi, de asemenea, personalizate, astfel incat sa ocupe mai putin spatiu si sa va ofere mai multa libertate. Odata cu introducerea noilor modele, ar fi greu sa nu gasesti o cada care sa se potriveasca cu aproape orice baie pe care o ai.

Diferite materiale schimba drastic calitatea si senzatia cazii dvs. Fiecare material are, de asemenea, diferite beneficii pentru cada dvs. de baie, cum ar fi cuprul cu durabilitate ridicata si retinere a caldurii sau rasina de piatra cu retinere ridicata a caldurii si intretinere usoara.

cazi baie freestanding

Acrilul este la fel de usor de curatat si usor, in timp ce, la celalalt capat, fonta este unul dintre cele mai bune materiale pentru retinerea caldurii, dar este si unul dintre cele mai grele materiale. Multe materiale pentru cada poseda aspecte pozitive si negative, multe dintre materialele de calitate superioara avand trasaturi mai putin negative.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.