Baterii dus Grohe, 4 motive mari si late pentru care le-am ales

Capurile de dus portabile sunt extrem de versatile si prezinta multiple avantaje fata de capetele de dus fixe traditionale. In acest articol vom evidentia doar cateva dintre numeroasele avantaje despre baterii dus Grohe. Dar mai intai s-ar putea sa va intrebati, care este diferenta dintre un cap de dus fix si unul portabil? Cu un cap de dus portabil, puteti ghida debitul apei si puteti regla intensitatea fluxului. In general, cu un suport de perete nu puteti face acelasi lucru.

Libertate de miscare. Cu capete de dus fixe, poate fi greu sa spalati locurile mai greu accesibile fara miscari complicate. Puteti muta pur si simplu capul de dus portabil acolo unde aveti nevoie. Indiferent unde aveti nevoie, puteti ajunge acolo si nu va trebui sa va chinuiti pentru a o face.

Excelent pentru copii si batrani. Pentru cei mai tineri sau pentru cei mai in varsta a face dus sau baie poate fi dificil. Din acest motiv orice baterii dus Grohe mobile pot ajuta. Va puteti spala pe cap mai usor, puteti sa ii spalati pe cei mici fara probleme si nu numai. Puteti sa folositi capul de dus fara a fi nevoie sa va dezbracati complet si sa intrati in cabina.

Baterii dus Grohe potrivite pentru nevoile tale

Excelent si pentru animalele de companie. La fel ca in cazul copiilor mici, si animalele de companie pot fi dificil de imbaiat. Cainii au nevoie de bai des, dar spalarea acestora poate fi dificila si consumatoare de timp. Cu un cap de dus portabil, va fi mai usor sa ii clatiti. Pur si simplu ii puteti pune in cada sau in cabina de dus si sa treceti la treaba. Succes insa la spalatul pisicilor.

Mai usor de curatat dusul si/sau cada. Curatarea baii este o treaba ingrozitor de plictisitoare. Desigur, de ce sa nu acceleram lucrurile? Odata ce ati aplicat in jurul baii lichidul de curatare, pur si simplu indreptati curgerea apei din capul de dus unde trebuie sa clatiti.

Acestea sunt doar cateva din avantajele unei baterii dus Grohe mobile. Fiecare isi cunoaste propriile nevoi si propria casa. Avand aceste informatii la dispozitie, puteti face alegerea potrivita luand in considerare toate aceste aspecte.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.