Cand locuiesti la casa, ai mereu ceva de facut

Atunci cand locuiesti la casa, spatiul privat, departe de ochii curiosi ai trecatorilor sau vecinilor, este foarte important. Mereu mi-am imaginat ca acasa la mine o sa am niste garduri metalice enorme, care sa nu lase sa patrunda privirile trecatorilor.

Dorinta nu mi s-a schimbat iar odata cu finalizarea casei a trebuit sa decidem ce facem cu exteriorul. Desi exteriorul, gradina, curtea, leaganul, piscina, ele arata extrem de bine si te poti lauda cu munca ta, spatiul privat a castigat. Am ales garduri metalice pentru protectie privata

Fie ca iti doresti sa stai vara la piscina fara sa ai vreo problema cu vecinii, fie ca pur si simplu, ce este in gradina ta, acolo sa ramana, spatiul nostru intim este extrem de important.
Cel mai mare avantaj al acestui tip de gard metalic este costul. Acestea nu sunt atat de costisitoare precum sunt gardurile din piatra sau lemn.

Fata de gardurile din lemn sau piatra, gardurile din metal nu necesita o intretinere speciala sau facultate. Sunt disponibile intr-o gama mare de modele, inaltime si grosime.

Acest tip de aliaj metalic il gasim de multi ani in jurul nostru iar faptul ca este foarte rezistent este un extrem important. Chiar si eu, fara prea multa experienta, sunt sigura ca m-as descurca cu ingrijirea lui.

Sunt extrem de usoare fata de cele clasice din piatra sau, evident cele din beton. Manevrarea lor, transportul, manopera, toate acestea vor fi mai simple si mai putin costisitoare.

Pe langa aceasta protectie vizuala, extrem de importanta este si protectia bunurilor si casei.
Nu toti avem mult timp liber incat gradina noastra sa arate impecabil zilnic, asadar, datorita acestui tip de gard, nu trebuie sa stie nimeni cat de curat si bine arata in interiorul curtii noastre.

Sa nu crezi ca atunci cand vine vorba de gard metalic, alegerea e usoara. Sunt diferite modele, inaltimi, grosimi, diferite culori si combinatii de culori.

Noi am mers pe varianta clasica si credem noi, cea mai calitativa. Montajul a fost rapid si destul de usor, desi eu credeam ca o sa dureze o vesnicie.
Inainte de a te decide, iti recomand sa te informezi cat mai mult si mai ales, sa alegi o echipa de profesionisti.

Pentru cei care nu au tangente cu acest subiect, cel mai bine este sa va informati ca nu doar casa ci si exteriorul sa arate perfect.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.