Cazare Bran – inchiriere cabana Bran

Cand vrei sa te rupi putin de cotidian, e nevoie sa te retragi intr-un loc linistit, departe de agitatie si tot tavalucul marilor orase. Branul se afla in totul locatiilor de acest fel si asta nu intamplator. Daca esti in cautare de cazare Bran, iti recomand o cabana rustica si moderna prin facilitati, cu sistem de cazare self check-in.

Cazare Bran self check-in

Eu nu sunt genul acela care are nevoie sa ii deschida cineva usa, sa ii zambeasca la receptie sau sa ii faca dimineata patul. Prefer discretia si daca nu exista nici un contact uman, sunt si mai fericita. Stiu, sunt antisociala. Si nu, nu vreau sa ma tratez.

Imi place conceptul de cazare self-in. Primesc un cod pe telefon, deschid cabana si ma cazez linistita. Daca am norocul sa nu mai fie nimeni cazat in perioada respectiva, si mai bine. Am toata cabana la dispozitie. 🙂

Prefer cazare Bran intr-o cabana mai retrasa, unde sa am ce privi, unde sa fie liniste si sa nu aud muzica de la vecini. Rasetele de copii, veselia celor din cabanele si pensiunile apropiate nu ma deranjeaza, din contra.

Curtea e must have. Vreau sa stau la aer, sa citesc, sa beau un pahar cu vin si sa privesc cerul pe timp de noapte.

Inchiriere integrala cabana Bran

Fie ca mergi singur sau in grup, e bine sa ai optiunea de inchiriere cabana integrala Bran. E perfecta pentru o iesire cu familia, cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Nu e neaparat sa fie team building, poate fi o iesire amicala in care sa vorbiti despre orice, numai despre serviciu nu.

Faptul ca ai cazare Bran intr-o cabana in care sa nu te impiedici sau in care sa nu imparti spatii comune cu necunoscuti poate fi pentru unii dintre noi un avantaj. Pentru mine cu siguranta este.

Cabana Festung Bran

Nu puteam sa inchei fara sa iti fac macar o recomandare. Daca esti din categoria care prefera cazare self in, liniste si pace, atunci Cabana Festung din Bran este pentru tine. Testat!

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.