Cazare Predeal pentru Craciun 2021

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, în aer plutește agitația specifică, iar pe buzele tuturor, eterna întrebare : „Ce faci de Crăciun?”. Nu am mai organizat demult o ieșire cu familia și prietenii, la munte, așadar, vreau să îi surprind cu o petrecere în stilul meu. Să găsesc o cazare Predeal devine acum marea provocare.

Am răscolit internetul ca să primesc recomandări de locații care îndeplinesc o serie de condiții. Să recunoaștem că fiecare avem o proiecție a ceea ce înseamnă „Sărbători Fericite”, motiv pentru care, nu vă ascund că sunt o idealistă.

Așadar, încep prin a sublinia faptul că îmi doresc o cazare Predeal cu camere spațioase și confortabile, în așa fel încât să încăpem cu toții 😊. Și nu cred că veți considera moft dacă vreau să beneficiem de paturi bune, TV și televiziune prin cablu, internet, minibar(căci sigur ne va fi sete) și neapărat baie cu cabină de duș.

Acum, dacă am rezolvat problema camerelor, bifez un alt aspect: micul dejun inclus. Imaginați-vă că fiind în număr mare devine practic imposibil să gătim. Și cum ideea este să mergem în vacanță, cui îi mai stă mintea la gătit? Vrem să ne bucurăm unii de ceilalți, să bem cafeaua de dimineață într-un decor de poveste și să fim răsfățați.

Această cazare Predeal trebuie să ne asigure și locuri de parcare. Suntem mulți, venim de departe și…venim cu mașinile!

Ar conta enorm pentru noi ca serviciul de recepție să funcționeze 24 de ore pe zi întrucât nu se știe niciodată când avem nevoie de cheia de rezervă.

Ah și să nu uit: caut o ofertă atractivă, într-un loc magic, care să asigure servicii la cote înalte, astfel încât să îmi impresionez „echipa”.

În concluzie, conform recenziilor, o cazare Predeal ideală, care îndeplinește criteriile enunțate și care îmi va crea atmosfera perfectă este Hotel Rozmarin: parte din povestea mea.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.