Cazare Predeal pentru vacante fara griji la munte

Daca nu esti genul care isi pune rucsacul in spate si pleaca asta nu inseamna ca vacanta la munte nu este pentru tine. Iti recomand cazare Predeal la Hotel Rozmain si vei avea toate conditiile de care ai nevoie si aerul de munte curat.

Predeal este recunoascuta pentru escapade de weekend si pentru partia de schi. Iarna statiunea e plina de iubitorii de sporturi de zapada iar vara de cei care fug de betoanele din marile orase pentru a se bucura de liniste, peisaje spectaculoase si plimbari in natura.

Eu iti recomand sa vezi Predealul in afara weekendului, sa-l cunoasti in tihna, sa-l descoperi fara forfora celor doua zile pline.

Cazare Predeal pentru cei mai putin aventurosi

panorama cazare predeal

Nu trebuie sa fii aventurier pentru a cauta cazare Predeal, indiferent de sezon. Poti avea o multime de facilitati optand pentru un hotel de 4 stele. Asa ai cazare excelenta, mic dejun inclus, restaurant pentru masa de pranz sau cina, sala de fitness, sauna etc.

Te poti plimba pe poteci si admira fiecare casa sau vila, te poti opri sa bei ceva sau sa iei o gustare. Din pacate statiunea turistica de pe Valea Prahovei nu exceleaza la capitolul cultura sau monumente istorice.

Totusi, iata aici cate obiective pe care le poti atinge la pas atunci cand esti cazat in Predeal:

  • Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena
  • Cimitirul Eroilor din primul Razboi Mondial
  • Aparatorii Ardealului grup statuat aflat in apropierea garii
  • Manastirea Nasterea Maicii Domnului cu legendele ei
  • Cimitirul legionarilor

In rest, natura este dornica sa iti arate straiele ei. Poti sa iti alegi si trasee turistice usoare precum Cabana 3 Brazi, Cabana Secuilor sau Cabana Susai (fosta Cioplea). La intoarcere te poti bucura de o sauna, o baie fierbinte si o cina buna. Pentru asta ai ales cazare Predeal de 4 stele!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.