Cazi de baie, tendinte in 2021

Ai ajuns in momentul in care iti cumperi apartament si ai doar o baie iar agentul de vanzari, te intreaba ce preferi : dus sau cada ? Tu le vrei pe amandoua… Solutia? Exista:  cazi de baie Ideal Standard.

Ce-ai spune daca nu ar trebui sa alegi ci si mai bine, sa ai parte de amandoua, in aceeasi baie ? Stiu, suna ciudat cand auzi prima data, dar aceasta este tendinta 2021, confortul.

Gandeste-te, mereu catalogam dusul la inceputul zilei. Ne trezim, facem dus, incepem in forta dimineata. In schimb, baia in cada, presupune un timp mai indelungat, momente de relaxare, fara stres si graba.

Eu le vad ca pe niste caracteristici ale oamenilor: unii suntem mai rapizi si practici, mereu pe graba, acestia preferand dusul iar altii sunt mai lenti, mai relaxati si mai atenti la detalii, acestia fiind cei care prefera cada.

Imi place sa profit la maxim de fiecare spatiu din casa, imi place sa fie totul aranjat si pus la locul lui. Imi place sa profit de el dar nu vreau sa fie nici prea incarcat. Daca spatiul ar permite atat dus cat si cada, de ce sa renuntam la ceva ?

Tendinta este pentru cazi de baie Ideal Standard, acest plan pentru ambele intr-un singur loc, este destul de bine primit de clienti, atat functional cat si pentru spatiu.

De ce in loc de bai separate, baie cu dus si baie cu cada, sa le imbini iar spatiul ramas sa il transformi intr-un dressing, sau o camera de gaming, sau orice alta incapere pentru orice alta placere proprie ?

Multi veti spune ca se aseamana cu un spa dar cred ca asta si atrage. Ideea de propriul spa, propriul spatiu imbinat placut, cred ca are cel mai bun loc in topul tendintelor 2021

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.