Coliere personalizate – tendintele anului 2023

Cu siguranță, frumoasele coliere personalizate vor fi în continuare la modă și în anul 2023. Aceste bijuterii sunt ideale pentru a adăuga o notă personală ținutei dumneavoastră, fie că este vorba despre o ocazie specială sau de un eveniment de zi cu zi.

Citeste si Bijuterii personalizate – un cadou unic și emoționant pentru oricine

Iată câteva dintre tendințele actuale în materie de coliere personalizate:

  1. Simplitatea – În timp ce unele coliere personalizate au aspecte mai îndrăznețe și sofisticate, în 2023 se preconizează că trendul va fi către bijuterii mai simple, dar elegante. Colierele subțiri, cu pandantive delicate și personalizate cu inițiale sau nume scurte, vor fi o alegere populară.
  2. Designul geometric – Formele geometrice și minimaliste, cum ar fi cercul, triunghiul sau pătratul, sunt ideale pentru a fi personalizate. Puteți alege să gravați numele sau inițialele pe pandantivul colierului pentru a adăuga un plus de personalitate și stil.
  3. Accentele de culoare – În timp ce majoritatea colierelor personalizate sunt placare cu argint sau aur, puteți adăuga o notă de culoare prin utilizarea de pietre prețioase sau semiprețioase. O piatră prețioasă cu culoarea preferată poate face din colierul personalizat o bijuterie cu adevărat specială.
  4. Mesajele personalizate – Colierele personalizate nu trebuie să fie doar despre inițiale și nume. În 2023, trendul va fi către coliere cu mesaje inspiraționale sau cuvinte-cheie care reprezintă personalitatea dumneavoastră sau ale persoanei căreia îi faceți cadou bijuteria.
  5. Combinații de metale – În loc să alegeți doar un singur metal pentru colierul personalizat, în 2023 se va merge mai mult pe combinația de metale. Puteți opta pentru un pandantiv cu mai multe elemente, realizat din aur, argint sau cupru, și personalizați-l cu numele sau inițialele dorite.

Citeste si Bratata personalizata pentru copii, o amintire de neuitat

Doamnelor, colierele personalizate rămân o alegere excelentă în materie de bijuterii în 2023, iar tendințele actuale sugerează că simplitatea, designul geometric, accentele de culoare, mesajele personalizate și combinația de metale vor fi la mare căutare. Indiferent de alegerea dumneavoastră, un colier personalizat este întotdeauna o alegere unică și specială.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.