Da-i sufletului aripi sa zoboare pe Pamant

Ne nastem ingeri. Ne nastem puri, curati si inocenti. Unde ne sunt aripile? Unde ne este bucuria de a privi cu seninatate fiecare rasarit de soare, fiecare apus , fiecare frunza sau vietate, fiecare om in parte? Ce se intampla cu noi de-a lungul timpului?

Sunt multe carari care ne apar de-a lungul vietii si uneori, prin anumite conjucturi, ajungem pe taramuri in care nu credeam sa pasim vreodata. Ne cad aripile sau se incarca cu praf si nu mai putem zbura.

Uneori strigam dupa ajutor, alteori continuam pe un drum care nu va duce catre lumina. Ne afundam… Sufletul devine mai greoi si tristetea apasa.

Sunt oameni care raspund la strigatul tau. Lasa-i sa te ajute, este darul si menirea lor. Un astfel de om este Liliana Codleanu, psiholog si psihoterapeut, care te va ajuta sa iti gasesti armonia sufletului.

Sufletul are nevoie se armonie

Un om echilibrat si senin care este si psihoterapeut te va ajuta sa te cunosti mai bine, sa te dezvolti in directia buna si sa fii fericit cu tine insuti. Toti cautam fericirea. Uneori este la indemana noastra si nu reusim sa o vedem. Stiti expresia „a nu vedea padurea de copaci”? Ni se intampla des.

Inainte de a descoperi locul unde se ascunde fericirea ta trebuie sa iti gasesti armonia, echilibrul. Acesta este momentul in care aripile tale se deschid si se pregatesc de zbor. Scutura-te de tot ce este rau. Hraneste-te cu soare si lumina. Inalta-te! Zbori!

Acesta este scopul consilierii psihologice.

Puterea vindecarii este vie si nemarginita. Primeste ajutorul de care ai nevoie pentru a fi fericit si sanatos. Vindecare sufletului duce la vindecare trupului.

Ce zici de o tabara vindecatoare? Vei intra in tainele cunoasterii de sine, vei cunoaste oameni care se lupta asemeni tie si te vei intoarce cu aripile vindecate. Schimba-ti viata in bine. Fii o pasare Pheonix, renaste!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.