De unde poti comanda produse de carmangerie in Brasov?

Stiti povestea cu paharul de apa umplut doar pe jumatate? Poti vedea jumatatea plina a paharului sau jumatatea goala. Nu sunt nici pe departe cea mai optimista persoana, dar am hotarat sa vad partea buna din izolare. Nu sunt singura, toata lumea a cautat si gasit solutii pentru a face fata cat mai bine acestei situatii, inclusiv financiar.

Cele mai multe afaceri au luat livrarea de produse in serios, inclusiv magazinele mai mici si, spre bucuria mea, si cel cu produse de carmangerie din Piata Astra Brasov de la care cumpar de obicei.

De multe ori, chiar si inainte de aceasta perioada, eram nevoita sa cumpar produse din supermarchet. De ce? Cate carmangerii din Brasov crezi ca mai erau deschise la in jur de 7-8 seara? Eu sper din tot suflletul ca cei care fac livrari acum din nevoie sa isi dea seama de potentialul comenzilor si livrarilor la domiciliu si sa continue si dupa ce trece aceasta criza.

De ce carmangeria HaidukPuk Brasov?

Citesc etichetele, acesta este cel mai scurt si mai sincer raspuns. Daca inainte de a avea copii cititul etichetelor cu compozitia era optional, acum este deja o obisnuinta. Nu cumpar daca nu stiu ce contine.

Gurmanzii stiu, carnea are gust diferit. Conteaza foarte mult cu ce este hranit animalul. De la fragemimea si pana la aroma carnii, totul difera. Atunci cand gasesti o carmangerie unde calitatea bate cantitatea,  ramai client fidel.

Pentru mine conteaza enorm sa nu vad chimicale pe eticheta produselor din carne si nici sa nu le simt pe limba. Nu vreau  sa  vad denumiri pe care nu le cunosc. Vreau ca totul sa fie redus la simplitate: carne, sare, piper, usturoi si condimente care cresc in gradina.

Am aflat de la macelar ca porcii sacrificati provin din fermele mici de pe langa Brasov si chiar si din gospodarii. In ceea ce ma priveste am mai multa incredere in afacerile mici decat in cele macro.

5 produse de carmangerie pe care le am mereu in frigider

Cand am pofta de o gustare cu iz de afumatura sau cu gust bun, trebuie sa deschid frigiderul. Nu cred sa fi ramas vreodata fara:

  • pastrama traditionala;
  • slanina afumata;
  • carnat sau salam din carne de vanat;
  • jumari;
  • kaiser cu straturi-straturi de carnita si grasime.

Acum trebuie sa fac neaparat o pauza. Ma duc sa imi pregatesc un festin cu cateva afumaturi, niste branza si ceva legume.

Pofta mare!

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.