Depresia si psihoterapia

Auzi des vorbindu-se despre depresei. Auzi despre suicid si alte reactii pe care un om nu ar trebui sa le aiba, nu in mod obisnuit. Depresia nu este o boala inchipuita, este un sentiment intens care te acapareaza, este o tulburare afectiva care reuseste sa-i destabilizeze si pe cei puternici.

Depresia nu ii afecteaza doar ce cei slabi de inger sau sensibili, ea poate sa isi infinga coltii si in oameni care la prima vedere par a fi „pe val”, de nezdruncipat.

Psiholog Brasov si psihoterapia depresiei

Nu intamplator serviciile de psihoterapie depresie Brasov sunt din ce in ce mai cautate. Daca privim putin in urma, nu mult, doar cateva luni, foarte multi oameni s-au confruntat cu izolarea si limitarea miscarii si a unei vieti sociale.

Suntem obisnuiti sa traim in grupuri, suntem parte dintr-o comunitate. A fost o perioada dificila si teama alimentata pe toate canalele media a dus catre trairi sufletesti noi. Tocmai de aceea multi au apelat la psihoterapie depresie Brasov, au simtit ca se pierd ca indivizi. Norocul, daca ii putem spune asa, au fost platformele online pe care s-au putut desfasura sedinte de psihoretapie individuala sau de grup pe tema depresiei intr-un nou context social.

Fiecare a luptat sa isi gaseasca echilibrul si armonia sufletului in felul sau. Copiii au fost foarte afectati, desi cei mai multi nu s-au gandit cat de mult ii va influenta acesta izolare si cat de mult i-au impins catre o luma virtuala, falsa si fara valori reale.

Armonia se invata cu ajutorul unui psiholog

Ei au nevoie de socializare si interconectare. Ei vor fi cei care vor avea nevoie de psihoterapie depresie Brasov, sa nu credeti ca anul 2020 nu va avea urmari. Copilul meu si-a aniversat cei 10 ani pe Zoom, fara prieteni, fara bunici, fara cadouri. Si multi altii… Orele online, fara un contact direct nu vor insemna doar meditatii, ci si sedinte de psihoterapie depresie Brasov intr-un viitor apropiat.

Si cei trecuti de o varsta s-au confruntat cu izolarea si singuratatea. Stii cat de urata este singuratatea la batranete? Daca as avea puterea, le-as concepe un program subventionat de stat pentru psihoterapie depresie.

Sper ca cei in masura sa ia decizii la nivel inalt sa se gandeasca la sanatatea emotionala a populatiei, nu doar la cea fizica si sa iasa la rampa cu tot felul de programe impotriva depresiei.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.