E mai usor ca cumperi obiecte sanitare online

Pana nu de mult timp, nici prin cap nu imi trecea sa cumpar obiecte sanitare online desi comand de ani de zile cosmetice, haine si alte lucruri marunte pentru casa. Traiam cu impresia gresita ca pentru ele trebuie sa merg in magazinele specializate in instalatii sanitare sau bricolaj.

Iata unul din lucrurile bune care s-au intamplat in ultimele luni: a crescut numarul de comenzi la obiecte sanitare online, la obiecte de mobilier si electocasnice de mari dimensiuni? De ce? Pentru ca e mult mai comod, mult mai simplu si daca nu iti convine ceva poti returna produsele si primi banii inapoi.

Pretul la vedere

Ce imi mai place sa cumpar online! Stau linistita in coltul meu si caut frumusel pe Google ce ma intereseaza si el imi arata magazinele in care se gaseste produsul meu si, mai ales, la ce pret.

Ce poate fi mai fain de atat? Pot compara mere cu mere cum spunea cineva. Nu mai trebuie sa pierd timp prin magazine, sa verific preturile si sa imi fac griji in ceea ce priveste stocul in dimensiunile cautate de mine sau transportul atunci cand sunt in cautare de obiecte sanitare de mari dimensiuni.

Astazi, daca nu esti transparent si cu pretul la vedere, ai pierdut. Daca astepti sa iti ceara lumea pretul in privat, esti mort din punct de vedere al marketingului.

Retur obiecte sanitare online versus obiecte sanitare achizitionate fizic

Atunci cand cumperi fizic, magazinul nu este obligat legal sa iti restituie banii decat in anumite conditii, el iti poate oferi alt produs la schimb sau voucere in aceeasi valoare. Atunci cand faci returul unor obiecte sanitare achizitionate online, nu e loc de intors. Legea obliga vanzatorul sa restituie banii daca produsul este in standardele cerute, adica asa cum a fost livrat.

Pe langa faptul ca ai garantia banilor inapoi, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste transportul, chiar daca contravaloarea acestuia cade in sarcina ta. Macar pierzi doar o taxa de transport, banutii iti vor intra inapoi in cont in cateva zile de la receptia produsului returnat.

Fa-ti curaj si comanda obiecte sanitare online, fie ca este vorba de baterii pentru lavoare, sisiteme de dus, cazi, bide-uri sau wc-uri. Ai mai multe avantaje si salvezi timp pretios.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.