Eu intr-un poligon de tragere indoor la Brasov

Cei care ma cunosc ar incepe sa rada inca din titlu. Ce sa caut eu intr-un poligon de tragere din Brasov? Ce sa caut eu cu arma in mana? Urasc armele, urasc razboiul, violenta si simt ca nu vom invata niciodata ce inseamna toleranta, acceptatea si educatia cu dragoste.

In 2000 de ani nu am invatat NIMIC. In cei 2000 de ani lumea a incercat sa schimbe lumea cu arma in mana. Desi traiesc langa un om pasionat de arme (are doar 8 ani de armata 🙂 ),  nu ii impartasesc pasiunea. El rade de mine ca am o pasiune pentru criminalii in serie. Sa ne intelegem, nu ma pasioneaza, ma intriga!

Si totusi, ce am cautat eu in poligonul de tragere Ultra Armory din Brasov? Team-building! Exact! Asa am ajuns eu sa tin un pistol Glock in mana. Daca mi-au tremurat mainile? Daaa! Putin spus, am tremurat din tot corpul.

Am fost cea mai slaba tragatoare din echipa! Am minerit si tinta, chiar si in centru, dar am avut si gloante care s-au dus undeva in poligon. M-am bucurat cand totul s-a incheiat. Ma uitam la colegii mei, care de care mai concentrat sa nimereasca centrul tintei si sa atinga un punctaj cat mai mare. Eram singura dezinteresata.

Ca si experienta, a fost ceva deosebit. Nu simt nevoia sa o repet. I-am povestit unei prietene. Cum? Avem poligon de tragere in Brasov?! In 2 zile era deja programata. Ei i-a placut maxim, abia asteapta sa repete experienta. Cred ca si-a impaturit tinta si a pus-o in albumul foto (avea si de ce). Eu, daca as fi avut rezultatul ei, as fi pus tinta pe frigider, ca avertisment. 🙂

Dragilor, daca vreti sa trageti cu arma, v-am dezvaluit deja unde sa mergeti. Puteti face cursuri, puteti sa va antrenati la simulator sau chiar sa cumparati arme si munitii LEGAL. Ma bucur ca nu traiesc in America si ca regimul armelor difera.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.