Gradina de vara si terasa Zarnesti pentru bai de soare si relaxare

E soare și vremea de afară ne îndeamnă să ne planificăm de pe acum vacanța de vară! După doi ani în care concediile parcă nu au mai avut același farmec, sunt absolut convinsă că în 2022 vom profita de fiecare weekend liber pentru a-l petrece în natură. Și dacă ești în pană de idei, sau dacă pur și simplu îți dorești o destinație nouă, iată sugestia mea: pensiunea Hora cu Brazi din Zărnești. Renumită pentru ospitalitate și peisaje ce îți taie respirația, locația va fi alegerea potrivită atunci când te gândești să faci o „baie de soare” în Grădina de vară Zărnești sau poate să te distrezi cu prietenii la o terasa Zărnești cu priveliște WOW.

Încă de la sosire, privirea îți va fi încântată de amenajarea spațiului destinat relaxării în tihnă. Priveliștea către cadrul montan Piatra Craiului, grădina plină de flori și copaci îți vor crea starea de bine și îți vor umple sufletul de liniște și bucurie.

Grădina de vară Zărnești

Mai mult decât atât, foișoarele și șezlongurile umbrite te vor feri de căldura soarelui, îndemnându-te astfel să petreci cât mai mult timp în grădina de vară Zărnești.

Și, cum ar fi să poți lectura o carte, în timp ce copiii tăi se joacă în spațiile special amenajate sau se simt adevărați călăreți când urcă pe ponei?

Căci cei de la pensiune s-au ocupat de toate: prin facilități precum spații de relaxare sau locuri de joacă, au reușit să creeze toate condițiile așa încât șederea ta să fie cât mai frumoasă.

Și oare nu ți-ar plăcea, ca după o zi de drumeții pe poteci de munte, să te răcorești la terasa Zărnești în compania prietenilor, rememorând aventurile zilei?

loc de joaca pensiunea hora cu brazi zarnesti

Ei bine, momente precum cele enumerate mai sus înseamnă, în realitate, amintiri de neuitat atât pentru cei mari, cât mai ales, pentru copii.

Pregătește-ți aparatul foto și imortalizează zâmbetele de pe chipurile fericite, dar și momentele magice, din grădina de vară Zărnești sau de la terasa Zărnești.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.