Inchiere ecograf – 5 motive sa apelezi la o firma de aparatura medicala

Exista clinici medicale care nu fac ecografii zi de zi si atunci nu se justifica achizitia unui aparat ecograf. Asta nu inseamna ca ocazional sau periodic nu exista posibilitatea de a face astfel de consultatii, cabinetul sau clinica poate apela la servicii de inchiriere ecograf de la o firma care vinde si / sau inchiriaza ecografe.

1. Medicul care efectueaza ecografii lucreaza doar o perioada din luna in clinica ta

inchiriere ecograf portabil

Ecograf cu conectare la telefon. www.4medbv.ro

In zilele noastre regasim acelasi medic in mai multe clinici de stat sau private. Multi dintre medici prefera sa lucreze doar in anumite zile sau doar intr-un anumit orar. In acest caz, clinica poate inchiria pe perioada respectiva un ecograf portabil cu toate accesoriile necesare.

In functie de cerere, medicul poate inchiria un ecograf doppler portabil. Exista chiar si ecografe atat de mici incat incap in buzunar si se pot conecta la telefonul mobil.

2. Ecografii intr-un centru de varstninici

ecograf doppler portabil

Ecograf doppler portabil cu acumulator, www.4medbv.ro

Poti apela la servicii de inchiriere ecograf atunci cand vrei sa oferi consultatii intr-un centru pentru varstinici. Este posibil ca multi dintre acestia sa se deplaseze mai greu sau chiar sa fie in situatia in care sunt tintuiti la pat de anumite afectiuni. O firma de aparatura medicala iti poate oferi un ecograf spre inchiriere pentru una sau mai multe zile.

Astfel, cu ajutotul serviciilor de inchiriere ecografe, cei varstnici pot avea acces la consultatii si la un diagnostic cat mai corect.

3. Spitale mobile

inchiriere ecograf portabil

Interventie cu ajutorul unui ecograf inchiriat intr-un spital mobil

Suntem in plin proces de lupta cu un virus care ne da batai de cap si ne obliga la nenumarate restrictii. A fost nevoie de mobilizare rapida si de instalarea unor spitale mobile in zone cu numar mare de afectati. Un serviciu de inchiriere ecograf rapid si promt a fost o solutie pana la bifarea tuturor pre-actiunilor necesare in vederea achizitionarii unui ecograf (cei care lucreaza intr-un spital de stat stiu foarte bine cate dureaza si cate hartii trebuie sa completeze).

Astfel de spitale mobile se pot instala si in zone afectate de calamitati precum cutremure, inundatii etc. Atunci cand este nevoie de aparatura medicala rapid, nu este timp pentru achizitii in sistemul impus dar se pot inchiria ecografe si alte aparate necesare salvarii de vieti omenesti.

Cu ajutorul unui ecograf inchiriat, in situatii de urgenta, medicul poate face punctii, injectii intravenoase, injectii de anestezie, actiuni de drenaj si chiar interventii chirurgicale.

4. Cabinetele medicale din cadrul comunelor

ecograf portabil de inchiriat

Ecograful portabil Chison EBit 30, www.4medbv.ro

Uitam de multe ori de cei de la sat. Cei mai multi dintre ei nu au posibilitatea sa se deplaseze in orasele invecinate pentru analize si ecografe, motiv pentru care deplasarea unei echipe de medici cu un ecograf este o binecuvantare pentru ei.

Un medic care apeleaza la un serviciu de inchiriere ecograf se poate deplasa in satele si comunele din jurul orasului si astfel, poate oferi consultatii amanuntite si, macar ocazional, o gravida din mediile defavorizate va avea acces la un ecograf. 🙂

5. Consultatii cu ecograf pentru cei aflati in detentie

Daca ai gresit si ai fost pedepsit nu inseamna ca ti s-au sters drepturile. Ai in continuare dreptul la o viata sanatoasa. De multe ori este mai comod sa transporti un ecograf portabil intr-un centru de detentie decat sa transporti persoana, mai ales in cazurile in care cel inchis a comis fapte de violenta si poate fi imprevizibil.

Solutia de a apela la un serviciu de inchiriere ecograf este una fiabila si fara nici un risc.

Faptul ca exista ecografe performante care pot fi transportate cu usurinta orinde este un pas mare pentru medicina si un avantaj enorm pentru pacient.

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.