Mizica de petrecere sau DJ?

Muzica este sarea si piperul unei petreceri reusite. Intrebarea de 10 puncte este ce alegi, muzica live sau DJ profesionist?

Eu sunt un mare fan al muzicii de petrecere live, al formatiilor de instrumentisti care stiu sa ghiceasca publicul, care stiu sa rezoneze cu tonul petrecerii si inteleg termenul de „a anima”.

Eu am fost la nunti reusite la care muzica a fost organizata de DJ, dar cele mai frumoase nunti au fost cu muzica live. O formatie de instrumentisti cu repertoriu vast va fi intotdeauna cea mai buna alegere, parerea mea. Ei pot altfel interactiona cu publicul, pot ajunge prin voce sau prin maiestria unui instrument mai aproape de inima auditoriului.

In spirit de gluma (sper) cum ar fi ca la „imbroboditul miresei”, in loc de lautar, sa rasune din telefonul mobil „Ia-ti mireasa ziua buna”? 🙂 Cei care ati participat la nunti ati observat ca plecarea echivaleaza si cu o hora. Eu zic sa ramanem ancorati in traditii si sa lasam boxele portabile sa se odihneasca. Ori cu lautar, ori fara hora, altfel exista riscul sa cadem in kitsch.

O formatie de nunta va sti mereu sa faca tranzitia intre nou si vechi, intre muzica populara, usoara sau de petrecere. Experienta este atu care se dobandeste cu munca si seriozitate.

Tematica petrecerii este din nou importanta. La evenimentele personale din sfera nuntilor, 02botezurilor, cununiilor si  aniversarilor o formatie de muzica poate transforma evenimentul intr-unul pe care il veti tine minte multa vreme. La banchete, majorate sau petreceri cu public foarte tanar si fara inclinatii catre folclor, un DJ este mai potrivit.

Daca vreti sa petreceti romaneste, muzica si mancarea trebuie sa se completeze si sa faca front comun, caci romanului ii place sa cante cu burta plina 🙂 . O formatie de evenimente poate incalzi sangele in vene mai ceva ca alcoolul si totul se transforma in dans si voie buna.

La dans!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.