Mobila la comanda: mai ieftin si la milimetru

A fost un timp in care credeam ca mobilierul in serie este mai ieftin si de buna calitate. Maturizarea si constientizarea procedeelor m-a facut sa-mi dau seama ca nu este asa. Mobila la comanda este mai rentabila si iti ofera si o identitate aparte prin faptul ca este unica. Optimizarea fiecarui milimetru face mai mult decat crezi. Am simtit diferentele pe pielea mea atunci cand am cautat mobila la comanda Sibiu si am pus pe o foaie toate avantajele si dezavantajele fata de mobilierul de serie, inclusiv cel legat de costuri.

Personalizarea completa a spatiilor

Atunci cand iti faci mobilier la comanda in Sibiu poti cu adevarat sa fii creativ, sa te exprimi prin tipul de mobila, prin materialul folosit, prin culoarea care se potriveste cel mai bine sau care iti place tie in mod deosebit. Nu conteaza incaperea pe care o mobilezi, conteaza ca totul se va incadra perfect.

Proiectare 2D si 3D in spatiul tau

proiectare mobila sibiuViziunea care se formeaza in spatele retinei tale poate sa difere de un desen exact, la cote. Cei care realizeaza mobila la comanda Sibiu vin la tine acasa si realizeaza masuratori si o proiectie a camerei in detaliu. In acea proiectie ei vor integra mobilierul, ii vor da forma si culoare si totul va prinde contur si va putea fi vizualizat in detaliu.

Abia atunci vei sti cu adevarat daca este ceea ce iti doresti si daca vrei modificari. Ti-am spus, masuratorile sunt exacte.

Mobila la comanda, cu detaliile clar definite de tine, cu manerele si sistemele de inchidere/deschidere preferate va fi o extensie a personalitatii tale. Sper ca nu ai personalitate multipla 🙂 .

In plus, in ceea ce priveste mobila de bucatarie la comanda, eu optez pentru mobilierul pana in tavan. In bucatarie se aduna vase, oale, roboti, caserole si alte ustensile pentru gatit sau servit si urasc depozitarea de dulapuri. In Sibiu sunt multe case inalte si e pacat de spatiul de depozitare irosit.

Mobila la comanda se monteaza sub ochii tai

Calitatea montajului conteaza. Nu numai ca mobila la comanda se monteaza la fata locului, si reglajele se fac tot acolo. Este o garantie in plus a calitatii mobilierului la comanda.

Mobila la comanda este mai ieftina

mobila comanda sibiuO sa ma contrazici in maxim doua sutimi de secunda… 🙂 Hai sa incepem cu calitatea si grosimea materialului folosit. De cele mai multe ori, mai ales la mobilierul din pal, in colectiile de serie se foloseste material mai subtire si nu se pune accent pe detalii. Ca sa te lamuresti cauta sa vezi cat costa acceasi coala de pal  dar pe grosimi diferite. Bineinteles ca preturile unei coli de pal variaza si pe culoare.

Stii cat de importanta este feroneria? In mobilierul de serie mai ieftin crezi ca se foloseste feronerie din otel de calitate? Eu nu spun nimic, te las pe tine sa raspunzi.

Dupa ce ai cumparat un mobilier de serie incerci sa acoperi spatiile ramase libere, sa le dai o destinatie, o utilitate. Trage linie la sfarsit si atunci s-ar putea sa-mi dai dreptate.

Eu m-am convins. Mobila la comanda este pentru mine, este o reflexie a eu-lui meu in exterior.

 

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.