Opera Brasov, pentru experiente unice

Cand ai fost ultima data la opera? Da o sansa acestui tip de spectacol si s-ar putea sa te surpinda placut, ba chiar sa te indragostesti. Te invit sa vii cu mintea si cu inima larg deschise la Opera Brasov si sa te lasi purtat pe aripile muzicii in cele mai impresionante povesti.

Puse in scena de oameni talentati, spectacolele de la Opera Brasov te vor umple de emotie de fiecare data. Vocile, costumele, machiajele completeaza muzica si creaza un spectacol inaltator.

Cu ce te incanta Opera Brasov?

Iti place Verdi? In acest sezon la Opera Brasov sunt puse in scena 5 opere ala marelui compozitor. Pentru iubitorii lui Puccini 4 opere celebre sunt jucate acum de tenori si soprane a caror talent le-ar permite sa cante pe orice scena din lume. Sunt zeci de spectacole de vazut, nu am de gand sa ti le enumar aici.

Zic sa ne bucuram de prezenta lor si sa le aratam aprecierea noastra ocupand fiecare loc al salii. In curand vine iara si daca nu stii ce sa faci in serile friguroase de iarna, iata o idee.

Vorbim des despre cultura, eu insa propun sa facem cultura, sa-i bucuram pe solisti cu prezenta in sali, sa-i educam in acest sens pe cei mai tineri si cel putin o data la cateva saptamani sa vedem o noua opera, un nou sopectacol, un nou buchet de emotii si trairi.

La Opera Brasov se desfasoara spectacole pentru toate varstele, inclusiv spactacole de balet si spectacole pentru copii. I-ai pe cei mici si vezi daca sunt pregatiti pentru o astfel de experienta.

O armata de oameni pentru ca tu sa ai o experienta memorabila

Stii cati oameni pregatesc un spectacol de opera? Multi, exact ca la teatru: solisti, dirijori, solisti-balerini, regizori, coregrafi, scenografi si oameni din spetele cortinei pe care nu ii vezi niciodata dar care ajuta ca magia se fie deplina.

Arta lirica, chiar daca nu te nasti cu ea, se deprinde, se educa si face bine la minte si la suflet.

Hai la opera! Hai la Opera Brasov!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.