Orice pentru casa si gradina

De cate lucruri nu are omul nevoie in casa sau gradina?! De multe!, si care, din cand in cand, se cer a fi schimbate sau inlocuite. Si asta o stiu bine cei care au depozite en gros si en detail si care, pentru a tine pasul cu vremurile s-au mutat si online.

Un astfel de magazin cu articole pentru casa si gradina este si octashop.ro care, pe langa activitatea de comert desfasurata fizic in Brasov de aproximativ 30 de ani a trecut la nivelul urmator si face acelasi lucru si online.

Sunt recunoscuti pentru adaosurile foarte mici la produsele comercializate si pentru varietatea de produse pentru gospodarie pe care o ofera tuturor. Atat cei din mediul urban cat si cei din mediul rural gasesc aici tot ce au nevoie pentru casa si gradina.

Articole si produse necesare in baie

Stii cand iti dai seama de cate lucruri ai nevoie in baie, chiar si in una mica? Cand te muti si vrei sa iti incepi viata intr-un mediu nou. Toate acele lucrusoare care iti fac viata comoda pot fi acum achizitionate fara sa te ridici din fotoliu: cosuri pentru rufe, carlige, olite si adaptoare, seturi pentru toaleta, oglinzi, periute de dinti, savoniere, bureti si lista poate continua.

Articole si produse necesare in bucatarie

E suficient sa deschizi usile dulapurilor de bucatarie si vei vedea ca tot ce se ascunde acolo a trebuit achizitionat: vase si tacamuri, boluri, tavi, cani, palnii si strecuratori, uscatoare de vase si picuratoare, etajere si ustensile diverse, cutii si cosuri pentru alimente, recipiete pentru condimente si tot felul de suporturi si accesorii care sa iti faca bucataria cat mai utila si mai organizata.

Cred ca fiecare bucatarie are peste 500 de articole ascunse in dulapuri si sertare.

Articole pentru gradina

Daca te numeri printre norocosii care au curte sau gradina stii ca si aici se fac investitii si e in permanenta ceva de facut. Gasesti tot ce ai nevoie si articole utile pe www.octashop.ro: mobilier de gradina, jardiniere si ghivece, stropitori si alte accesorii de nelipsit intr-o gospogarie.

De toate pentru toti

De la detergenti si articole de menag la jucarii, de la vase din ceramica la oale de inox si tigai, de la borcane de muraturi la bidoane si canistre, de la maturi la adapatori pentru animale, de la candele la saci de menaj, gasesti orice.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.