Panuri de amenajare a curtii? Ia in calcul si garduri metalice!

Vre sa construiesti o casa? Imprejmuiste terenul. Iti recomand garduri metalice trainice si estetice. Reamenajezi? Tine cont ca spatiul tau incepe de la gard si nu il neglija!

Garduri metalice pentru exterior/strada

Garduri metalice pentru exterior/strada

Felul cum este perceput spatiul tau incepe din strada. Inainte de casa, iti expui gardul, tocmai de aceea acest aspect nu este de neglijat. Iti recomand sa alegi garduri metalice deoarece:

  • ai posibilitati nelimitate de combinatii (panouri metalice, stalpi metalici, sarma cu noduri sau sudata etc)
  • poti avea gardul in orice culoare iti doresti
  • pret bun

Sunt convinsa ca iti doresti un gard care sa atraga atentia, care sa starneasca curiozitatea trecatorilor. Cu cat curiozitatea ta este mai mare, cu atat si nevoia de intimitate este crescuta.

Gard metalic pentru exterior/strada

Poti face multe combinatii intre materiale. Pe langa partea estetica trebuie sa iei in calcul si partea de securitate. Gardul metalic tine intrusii la distanta. Tocmai de aceea trebuie sa tii cont si de inaltimea sistemului de imprejmuire.

Garduri metalice pentru separarea spatiului intre vecini

gard metalic intre vecini

Inteleg nevoia de a avea un gard modern si trainic catre stada. In ceea ce priveste gardul dintre vecini, poti alege o solutie ieftina: gard metalic cu ochiuri care pot si „impletite” cu banda PVC. Iata o solutie excelenta de imprejmuire, mai ales in partile in care te invecinezi cu cineva de incredere.

Poti alege un gard metalic care in timp se poate „imbraca” intr-un gard viu cu ajutorul plantelor agatatoare sau o arbustilor mereu verzi.

Garduri metalice pentru protectie impotriva vantului

Un alt aspect de care iti recomand sa tii cont este viteza vantului din zona. Cei care s-au mutat din oras in zonele invecinate au descoperit ca forta vantului poate fi oprita de un gard metalic solid. Daca ai spatiu, in afara gardului, poti planta o liziera de arbori, o perdea de protectie.

Vei gasi multe modele si combinatii de garduri metalice. Inspira-te si alege ce se potriveste cel mai bine necesitatilor tale.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.