Perdele si draperii in designul interior din 2021

Toti designerii de interior sunt atenti la tesaturi si pun accent pe perdele si draperii. Poti lumina o casa, poti atrage atentia catre anumite detalii cu ajutorul perdelelor si draperiilor confectionate fix pe masura ferestrei tale.

Perdele si draperii la comanda, mereu prima alegere

Atunci cand vrei sa iti pui amprenta personala asupra atmosferei pe care vrei sa o creezi prin design interior, cea mai buna alegere o reprezinta perdele si draperiile la comanda. Asa te poti juca cu texturi, cu culori si cu nivelul de lumina pe care doresti sa il lasi sa patrunda.

Tendinte in perdele si draperii pentru vara lui 2021

perdele brasov

Nu stiu daca tu ai un set de perdele pentru vara si un un set de perdele pentru iarna. Eu , da si iti explic si de ce.

Vara simt nevoia sa aduc in interior materiale usoare, in culori uni si fluide care sa se miste la adierea vantului. Pentru vara aleg perdele vaporoase din materiale cat mai naturale, precum inul si vascoza.

In ceea ce priveste draperiile, cele black out care blocheaza in totalitate lumina sunt prima mea alegere. Eu stiu ca in fiecare an se schimba culorile si trendul se modifica. Mie imi plac draperiile grele, in culori intense, care adauga incaperilor un plus de volum.

Pentru iarna am un set de perdele mai vesele, mai colorate. Draperiile sunt mai mult de decor, lumina nefiind pe timp de iarna o problema.

Vara lui 2021 aduce in prim plan naturalul. Designerii de interior ne recomanda perdele din materiale naturale, simple, in nuante cat mai deschise de alb sau cu tenta de culoare.

La draperii se complica putin lucrurile… Aici trebuie sa tii cont de culoarea tapiteriei din camera, de covor si de mesajul pe care il transmite camera. Daca vrei sa nu gresesti, alege draperii in culori uni. Daca camera ti se pare „goala” alege draperii cu motive geometrice sau in dungi verticale colorate.

Draperii romane, o alegere in tendinte

Daca  vrei sa dai camerei profunzime si nu vrei sa renunti la centimetrii pe care ii fura perdelele si draperiile, poti alege un sistem elegant de perdele romane. Acestea se por plia elegant si pot fi realizate intr-o multitudine de culori si dimensiuni. In plus, se pot spala cu usurinta.

In ceea ce ma priveste sunt ideale pentru bucatarie si balcoane.

Perdele si draperii Brasov

draperii brasov

Daca esti de la poalele Tampei si cauti perdele si draperii Brasov poti da o fuga pana „La fereastra” si poti vedea cu ochii tai sutele de materiale, texturi si culori. Oamenii de aici sunt niste profesionisti care te vor ajuta sa alegi in cunostinta de cauza, vor veni la tine, vor masura, vor testa si te vor incanta cu sugestii inspirate.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.