Perdele si draperii Brasov, tendintele anului 2022

Nu puteam trece de jumatatea anului 2022 fara sa concep un articol, specific mie, pentru tendintele acestui an. Anul acesta totul este bio, eco, reciclat mai exact, despre salvarea planetei. De ce nu ar intra si acest domeniu, perdele si draperii Brasov, in context ?
La mare cautare, anul acesta, sunt draperiile si perdelele din materiale reciclate.

Realizam, incet dar sigur, ca planeta este prietena noastra si trebuie sa avem mai multa grija de ea. Din ce in ce mai multi designeri atat vestimantari cat si din alte domenii, se gandesc la refolosirea materialelor inainte ca acestea sa ajunga la gunoi. Cu cat suntem mai prietenosi cu mediul care ne inconjoara, cu atat traim intr-un mediu mai sanatos si mai benefic.

Consumam in exces si aruncam excesiv de mult, in timp ce, ar trebui sa reciclam si sa refolosim tot ce se poate. La fel si cu perdele si draperii Brasov.

Anul acesta, in tendinte, este poliesterul reciclat. Daca v-ati pus deja un semn de intrebare, legat de acest material, fiti fara grija, voi explica imediat

Sticlele PET dar si alte surse de poliester ofera acest material reciclat. Materialul ne ajuta sa il folosim sub alte forme, cum ar fi obiecte de decor, ambalaje sau chiar textile. Suna foarte bine pentru mediul inconjurator, nu este asa ? Sunt curate si sigure, la fel ca si poliesterul normal, avantajul acestui poliester reciclat este faptul ca, se folosesc la crearea lui, cantitati mult mai mici de materii prime noi.

Cand spunem ecologic, spunem de fapt mai simplu si mai natural.

Atat perdelele cat si draperiile din materiale sustenabile, au un aspect mult mai fin, natural si minimalist dar sa nu uitam ca putem oricand sa completam, cu modele indraznete de draperii.
Fie ca alegi simplitatea sau stilul indraznet, nu uita de prietenul tau cel mai bun- mediul inconjurator.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.