Publicitate outdoor Iasi pentru a fi vizibil

Oricat de preocupati am fi, din cand in cand ne ridicam ochii spre cer si reclamele reusesc sa ne atraga si sa ne imbie. Daca te-ai hotarat sa iti faci vizibila afacerea, ai mai multe variante de publicitate outdoor Iasi si de o singura echipa de alpinisti utilitari care sa te ajute cu montajul.

Montare si intretinere panouri de afisaj Iasi

Panourile de afisaj sunt o solutie excelenta pentru afisajul electronic atat in spatiile destinate transportului de calatori cat si in locurile publice. Usor vizibile, acestea pot fi o „voce” catre cei interesati de informatiile pe care le ofera.

Panourile de afisaj sunt ideale pentru sali de sport si stadioane unde scorul sau alte informatii sunt facute in orice clipa vizibile pentru toti cei prezenti. Acestea sunt montate de alpinisti utilitari Iasi cu experienta.

Montaj si intretinere reclame luminoase Iasi

Vizibile pe timp de zi dar mai ales dupa lasarea serii, reclamele luminoase pot scoate o locatie din anonimat. Amplasarea lor se face tinand cont de mai mult factori si la inaltimi diferite. Uneori se foloseste nacela, alteori alpinistii utilitari se coboara pe franghii pentru a instala, curata sau inlocui elemente defecte.

Instalare bannere si montare mesh-uri Iasi

Bannerul publicitar ramane in continuare o forma de publicitate. Instalate in intersectii, in apropierea unor puncte de interes pentru locuitorii Iasului, ele sunt montate de alpinisti utilitari la inaltimi care sa nu deranjeze si sa fie vizibile din diverse unghiuri.

Montarea de mesh-uri pe cladirile din Iasi intra tot in sfera serviciilor de alpinism utilitar. Mesh-urile publicitare au devenit mai atractive pentru cei care isi doresc o expunere mai mare, acestea putand „imbraca” cladiri intregi.

Montaj casete si reclame luminoase Iasi

Dupa lasarea serii, mai ales in zilele placute de vara suntem atrasi de casetele luminoase precum insectele de bec. 🙂 Mai in gluma, mai in serios, montajul casetelor luminoase facute de alpinistii utilitari din Iasi ne fura privirile si ne indeamna la o actiune. Acelasi lucru ni se intampla si pe timp de zi doar ca actiunea e preluata de literele volumetrice si de elemente de decor menite sa umble mai mult sau mai subtil la perceptia noastra subliminala.

Constructii de stucturi pentru panouri publicitare Iasi

In functie de marimea panoului publicitar si de locul in care este amplasat, acesta necesita realizarea de structuri bine realizate si corect ancorate pentru a preintampina orice posibil accident. Echipele de alpinisti utilitari Iasi intervin in constructia de structuri cat si in montajul panourilor respective.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.