Stii un furnizor bun de centrale termice in Brasov?

Nu stiu cum e la voi, dar in orasul meu vremea rea vine cu cateva ceasuri inainte si nici nu se da plecata cu una, cu doua. Desi suntem in luna octombrie, cele mai multe centrale termice din Brasov incalzesc deja multe case si apartamente. Odata cu vremea rece realizezi ca nici centrala ta nu mai este ce a fost si parca nu mai are randamentul de odinioara.

5 semne care te atentioneaza ca trebuie sa schimbi centrala termica

 • ai avut nevoie de interventii si reparatii in mod repetat (Cat ai platit in total?);
 • ai observat o crestere a costurilor la factura de gaz, fara ca acesta sa se fi scumpit intre timp;
 • presiunea scade constant si aerul din casa nu ajunge la temperatura dorita decat dupa un interval mare de timp;
 • centrala termica face zgomote, trosneste sau vibreaza;
 • ardere incompleta.

Daca ai bifat cel putin unul din punctele de mai sus, este timpul sa incepi sa cauti un distribuitor de centrale termice Brasov care sa iti faca o oferta buna de pret si sa iti asigure cat mai multe servicii post-vanzare.

De ce sa alegi o centrala termica in condensatie, chiar daca e mai scumpa?

centrala termica Brasov VIESSMANN VITODENS

Centrala termica in condensatie Viesmann Vitodens, 26 kw, www.instalgeneration.ro, 7.107 lei, Centrala termica pe gaz

De cele mai multe ori amanam schimbarea centralei termice pana la momentul in care se strica de tot sau repatatia ar fi prea costisitoare. Daca ai ajuns la punctul 0 este monentul in care sa achizitionezi o centrala termica in condensatie.

Iata cateva motive pentru a achizitiona o centrala termica in condensatie in Brasov:

 • tehnologie avansata (cea mai avansata!);
 • fara irosirea vaporilor de aer;
 • rentabilitate mare ( la acest moment, o centrala termica in condensatie are cel mai bun randament la utilizare, indiferent de marca );
 • mai putine noxe emise in atmosfera (!);
 • consuma mai putin combustibil (gaz sau lemne);
 • platind mai putin la combustibil, investitia se va amortiza in urmatorii 2-3 ani.

Centrala termica pe gaz sau pe lemne?

centrala termica pe lemne Brasov

Centrala termica pe combustibil solid, VIESSMANN VITOLIGNO 100-S 25 KW, www.instalgeneration.ro, 9.775 Lei, Centrala termica pe lemne

Iata inca o intrebare la care este bine sa raspunda un specialist. Intelegi acum de ce insist sa achizitionezi centrala termica de al un distribuitor bun din Brasov?

Alegerea celei mai bune centrale termice pentru spatiul tau este una personalizata, in functie de marimea spatiului, de temperatura constanta pe care vrei sa o intretii, de faptul ca ai nevoie sau nu de o centrala termica cu boiler (stocator).  Specialistul iti poate recomanda o centrala termica pe gaz, o centrala termica pe lemne sau chiar un mix dintre cele doua pentru a obtine cat mai multe avantaje, o rentabilitate maxima si un cost cat mai mic.

Consultanta gratuita iti poate oferi solutiile cele mai bune

CENTRALA IMMERGAS Brasov

Centrala termica pe gaz,CENTRALA IMMERGAS MINI EOLO 24 KW, www.instalgeneration.ro, 2.390 Lei

Iata inca un motiv sa apelezi la un distribuitor bun de centrale termice din Brasov: consultanta. Alegerea unei centrale termice instant sau a unei centrale termice cu stocator sau boiler, alegerea unei centrale termice pe gaz sau pe combustibil solid poate fi dificila.

Prezinta-te cu planul casei sau al apartamentului la un specialist si acesta iti va oferi cea mai rentabila si mai fiabila solutie pentru casa si bugetul tau. Iti va recomanda cea mai buna centrala termica, iti va recomanda ce calorifere (radiatoare) sa folosesti si iti va construi un sistem de incalzire si apa calda care sa te avantajeze.

Confortul nostru este legat si de centrala termica, fie ca vorbim despre apa calda si caldura, fie ca vorbim despre buget. Important este sa gandim pe termen lung. 😉

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.