Termoizolații pardoseli și pereți Brașov – motive să alegi specialiștii Termopur

Știați că prin pardoseală se risipesc aproximativ 10 -15 % din totalul de pierderi de căldură? Din acest motiv, specialiștii Termopur recomandă aplicarea unui strat termoizolant, necesar pentru menținerea temperaturii ambientale în interiorul locuinței. Așadar, a venit momentul să vă îndreptați atenția către servicii de termoizolații pardoseli și pereți Brașov.

Sigur că o soluție pentru a împiedica frigul să pătrundă e reprezentată de termoizolarea pereților și a podului sau de etanșarea ușilor și a ferestrelor. Însă, profesioniștii din domeniu ne asigură de rezultate excepționale atunci când optăm pentru izolarea pardoselii, în mod special când discutăm despre încăperi la parter, sub care există un subsol, un garaj sau o cameră neîncălzită și neizolată.

Termoizolații acoperiș și mansardă Brașov – Termopur la înălțime

În plus, atunci când optați pentru termoizolații pardoseli și pereți Brașov se recomandă respectarea unor sfaturi practice, după cum urmează:

✔️cu cât stratul de termoizolație este mai gros, cu atât mai mult crește calitatea izolației.
✔️în cazul izolării termice a pardoselii din baie sau din încăperi cu umiditate crescută, acordați atenție sporită și hidroizolației pardoselii. Astfel se previn infiltrațiile, iar umezeala nu va ajunge în stratul de termoizolație.

Să reținem că izolarea pardoselii atenuează zgomotele de la etajul superior, iar termoizolarea pereților întregii clădiri conduce spre variații mici de temperatură atât vara, cât mai ales în sezonul de iarnă, fapt ce se traduce prin reducerea costurilor pentru răcirea sau încălzirea locuinței.

Cât despre tipul de material termoizolator și grosimea acestuia, e lesne de înțeles că vor fi adaptate în funcție de gradul de protecție termică necesar locuinței.

Însă, experții de la Termopur execută cu succes lucrări de termoizolații pardoseli și pereți Brașov folosind spuma poliuretanică, material ideal prin prisma rezistenței la stres mecanic, abraziune și coroziune.

Alegeți cu înțelepciune servicii calificate și nu uitați că orice investiție inteligentă determină siguranță pentru viitor.

Creșteți calitatea vieții și gradul de confort, izolând locuința modern și eficient.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.