Transport agregate Bucuresti – noua mea afacere

Trebuie sa recunoastem, sa iti deschizi o afacere in zilele noastre este destul de greu caci pandemia ne-a ingreunat tuturor calculele iar planurile noastre au fost date peste cap.

Vazand ca toti aleg sa deschida magazine, restaurante, fast-food-uri, am zis sa ne incercam norocul cu o firma de transport agregate Bucuresti.

Primele noastre intrebari au fost : cum se plateste ? Daca se plateste la kilometru, la volum, poate la greutate ? Si mai ales, oare ce tip de camion trebuie sa ne cumparam ? Nu stiam de unde sa incepem, ce decizii sa luam iar emotiile erau pe masura

Poate va intrebati de ce am ales aceasta afacere. E simplu : nu am vrut o afacere care sa poata sa mearga mai bine doar intr-o anumita perioada a timpului, sa depindem de vreme, luni si anotimp.

Transport de agregate Bucuresti daca va intrebati oare ce inseamna asta, ei bine, acest agregat este zgura  sau balastrul care se obtine din ape curgatoare, si se foloseste la realizarea betoanelor, drumurilor.

Aceste agregate minerale, cum le mai gasim denumirea de specialitate, am aflat ca sunt de fapt din categoria rocilor naturale.

Aceste agregate naturale minerale sunt folosite sub doua forme in obtinerea betoanelor: agregatele in stare naturala si agregatele concasate

Prima categorie de agregate, de provenienta, acestea pot fi agregate de rau, agregate de dune, agregate de mare, etc.

Daca este sa ne luam dupa o clasificare a principatelor agregate minerale, acestea sunt : nisipul, pietrisul, balastul si bolovanisurile.

Agregatele concasate in schimb, sunt acele agregate minerale naturale obtinute prin sfaramarea rocilor dure, rezistente la inghet, precum : calcarele dure, bazaltul, granitul etc.

Dupa ce am primit raspunsurile la intrebarile de mai sus, mi-am dat seama ca pentru transport agregate Bucuresti, am nevoie de soferi calificati care sa fie experimentati si profesionisti. Intotdeauna am fost de parere ca mai bine sa angajez doi oameni si buni, la un salariu mai mare poate, decat 5, pe salarii mai mici dar care sa nu faca munca pe care ar trebuie sa o faca.

Am inceput sa ne interesam si de camioane, caci acesta este un aspect extrem de important.

Am ales camioane cu remorci si semiremorci basculabile, avand grija ca acestea sa respecte toate reglemenatarile de siguranta. Bineinteles, nu am uitat nici de mediu asa ca am ales euro cinci si euro sase pentru a nu afecta mediul inconjurator.

Inca suntem in aflarea informatiilor dar recunosc, acest domeniu si afacere noua ni se pare de viitor.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.