5 motive sa apelezi la o firma de aparatura medicala

Clinicile medicale fac ecografii zi de zi si atunci se justifica achizitia unui aparat ecograf 4D, portabil sau fix de la un distrubuitor de aparatura medicala. Daca aparatul ecograf este portabil exista posibilitatea de a face consultatii in  cabinetel sau clinici diferite

1. Medicul care efectueaza ecografii lucreaza doar o perioada din luna in clinica ta

inchiriere ecograf portabil

Ecograf cu conectare la telefon. www.4medbv.ro

In zilele noastre regasim acelasi medic in mai multe clinici de stat sau private. Multi dintre medici prefera sa lucreze doar in anumite zile sau doar intr-un anumit orar. In acest caz, clinica poatepermite medicului sa foloseasca un ecograf portabil cu toate accesoriile necesare.

In functie de cerere, medicul poate folosi un ecograf doppler portabil. Exista chiar si ecografe atat de mici incat incap in buzunar si se pot conecta la telefonul mobil.

2. Ecografii intr-un centru de varstninici

ecograf doppler portabil

Ecograf doppler portabil cu acumulator, www.4medbv.ro

Iata un motiv in plus pentru a achizitiona aparatura medicala portabila. Vrei sa oferi consultatii intr-un centru pentru varstinici? Este posibil ca multi dintre acestia sa se deplaseze mai greu sau chiar sa fie in situatia in care sunt tintuiti la pat de anumite afectiuni. Daca ai aparatura medicala portabila, ecografe si electrocardiograde, poti face consultatii oriunde.

Medicul poate oferi consultatii si un diagnostic cat mai corect.

3. Spitale mobile

inchiriere ecograf portabil

Interventie cu ajutorul unui ecograf inchiriat intr-un spital mobil

Suntem in plin proces de lupta cu un virus care ne da batai de cap si ne obliga la nenumarate restrictii. A fost nevoie de mobilizare rapida si de instalarea unor spitale mobile in zone cu numar mare de afectati. Un distribuitor de aparatura medicala portabila este o solutie excelenta, unde mai pui ca are habar despre bifarea tuturor pre-actiunilor necesare in vederea achizitionarii unui ecograf sau electrocardiofraf (cei care lucreaza intr-un spital de stat stiu foarte bine cate dureaza si cate hartii trebuie sa se completeze).

Astfel de spitale mobile se pot instala si in zone afectate de calamitati precum cutremure, inundatii etc. Atunci cand este nevoie de aparatura medicala rapid, achizitiile de sisteme portabile salveaza vieti oemensti.

Cu ajutorul unui ecograf 4D, in situatii de urgenta, medicul poate face punctii, injectii intravenoase, injectii de anestezie, actiuni de drenaj si chiar interventii chirurgicale.

4. Cabinetele medicale din cadrul comunelor

ecograf portabil de inchiriat

Ecograful portabil Chison EBit 30, www.4medbv.ro

Uitam de multe ori de cei de la sat. Cei mai multi dintre ei nu au posibilitatea sa se deplaseze in orasele invecinate pentru analize si ecografe, motiv pentru care deplasarea unei echipe de medici cu un ecograf si un electrocardiograf este o binecuvantare pentru ei.

Cu aparatura medicala mobila un medic sau o echiopa de medici se poate deplasa in satele si comunele din jurul orasului si astfel, poate oferi consultatii amanuntite si, macar ocazional, o gravida din mediile defavorizate va avea acces la un ecograf. 🙂

5. Consultatii cu ecograf pentru cei aflati in detentie

Daca ai gresit si ai fost pedepsit nu inseamna ca ti s-au sters drepturile. Ai in continuare dreptul la o viata sanatoasa. De multe ori este mai comod sa transporti un ecograf portabil intr-un centru de detentie decat sa transporti persoana, mai ales in cazurile in care cel inchis a comis fapte de violenta si poate fi imprevizibil.

Solutia cea mai comoda este acizitioa de aparatura medicala mobila.

Faptul ca exista ecografe si elecrocardiografe performante care pot fi transportate cu usurinta orinde este un pas mare pentru medicina si un avantaj enorm pentru pacient. Din acest motic, o firma care ofera aparatura medicala trebuie sa fie la curent cu toate noutatile in domeniu, atat pentru a ajuta medicii in punerea unui diagnostic cat mai exact, cat si pentru confortul pacientilor.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.