Agentie recrutare Brasov, mai simplu atat pentru angajatori cat si pentru angajati

Cea mai eficienta modalitate de a angaja cel mai bun personal este sa folosesti o agentie de recrutare. Site-urile de job-uri, LinkedIn si media nationala sunt modalitati bune de a gasi o gama larga job-uri sau de canditati. Insa, pentru a angaja oamenii cu adevarat potriviti, veti avea nevoie de ajutorul unui recruiter. Uitati cum o agentie recrutare Brasov va poate ajuta:

1. Trierea candidatilor

Peste 70% dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au aplicat pentru job-uri unde nu sunt calificati. Printre alte beneficii, utilizarea unei agentii de recrutare ii elimina pe acesti candidati, care pur si simplu nu au abilitatile potrivite pentru job. O agentie recrutare Brasov va face aceasta munca de sortare a aplicantilor, care stim ca este foarte consumatoare de timp.

2) Acces la cei mai buni candidati

Persoanele in cautarea unui loc de munca calificat nu au timp sa caute prin toate anunturile. In schimb, folosesc un recrutor in care pot avea incredere pentru a gasi rolul potrivit. Cei mai buni recrutori vor identifica un candidat care se aliniaza cu postul, rezultand o angajare de succes pe termen lung.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca in Olanda, Belgia sau poate chiar Romania, atunci Metropol Recruits va poate ajuta. Aflati care sunt job-urile pentru care sunteti calificat, care sunt cerintele, salariile si beneficiile si orice alte informatii aveti nevoie. Gata cu timpul irosit aplicand la job-uri si asteptand sa fiti sunat.

3) Expertiza in industrie

O buna agentie de recrutare va oferi recrutori specialisti pentru anumite industrii. Colaborati cu o agentie de recrutare care va intelege abilitatile, industria si va vor oferi cunostinte specifice industriei. Din postura unui candidat puteti afla desper nivelurile salariale, conditiile de munca si alte abilitati necesare pentru job.

Din postura unei firma, aflati tendintele pietei, care este pool-ul de candidati pe care va puteti baza, afla informatii despre nivelul de competenta al oamenilor. Recrutorii specifici industriei au, desigur, acces la candidati specifici abilitatilor pe care le cautati.

4) Opinii privind legea recrutarii expertilor

Legea recrutarii este complexa si adesea gresit inteleasa. Zonele comune de confuzie includ diversitatea la locul de munca, concediul de maternitate, salariile si concedierile abuzive.
Recrutorii sunt in permanenta la curent cu legile si va vor ajuta sa evitati complicatiile legale. O agentie recrutare Brasov detine o echipa dedicata care se asigura ca se vor respecta toate normele in vigoare si ca nu este incalcat nici un drept al unui angajat.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.