Albire dentara Bucuresti – albire cu laser

Albirea profesionala a dintilor in clinica de stomtologie este o modalitate rapida de a obtine un zambet mai alb, dar este oare cea mai buna metoda de albire pentru tine? In timp ce unii oameni apreciaza beneficiile unui tratament de albire dentara Bucuresti administrat de
un profesionist instruit, altii considera ca acest cost este prea mare. Deci, merita cu adevarat costul mai mare de albire a dintilor in cabinet? In acest articol, acoperim albirea cu laser.

Albire dentara Bucuresti – cum se realizeaza

Albire dentara Bucuresti – cum se realizeaza

Albire cu laser. Acest serviciu de albire a dintilor, cunoscut si sub denumirea de „albire cu laser” foloseste lasere speciale de albire a dintilor pentru a accelera efectul de albire a unui gel concentrat care se aplica pe dinti. Albirea dintilor cu laser costa mai mult decat alte metode, dar este si cea mai apropiata de albirea „instant”. Daca rezultatele rapide sunt principala ta
preocupare, aceasta ar putea fi cea mai buna metoda de albire profesionala pentru tine.

Primul pas al procesului de albire a dintilor cu laser este aplicarea unui sigiliu sau scut pentru a proteja gingiile. Apoi, dintii sunt acoperiti cu un produs de inalbire – care contine de obicei apa oxigenata pentru albirea dintilor. Un laser aplicat pe dinti in timpul tratamentului este ceea ce face ca aceasta tehnica de albire sa fie atat de rapida si eficienta. Rezultatele albirii cu laser artrebui sa fie clare dupa o singura vizita, dar medicul dentist iti poate recomanda repetarea procesului pentru a obtine rezultatele dorite.

Acest proces nu este unul dureros iar rezultatele sunt imediate. Daca doresti dinti mai albi instant si fara prea multe batai de cap, atunci aceasta este optiunea ideala.

Albire dentara Bucuresti pret


Astea fiind spuse, nu iti ramane decat sa alegi varianta perfecta pentru tine.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.