Apartamente de lux Piatra Neamt

Experinta cautarii unor apartamente de lux Piatra Neamt nu este nicicand usoara,  trebuie sa stii ce iti doresti, dupa ce criterii il alegi, cand este cel mai potrivit moment sa il achitionezi si lista poate continua.

Trecand prin toate demersurile posibile inainte de a lua decizia cea mare, am observat care sunt cele mai importante criterii dupa care sa te ghidezi in alegerea apartamentului si momentul oportun pentru acesta.

Odata cu inflorirea ciresilor, infloreste si piata imobiliara, ca in fiecare an. Piata este pregatita sa ofere o multime de oferte pentru cumparatorii care isi caute locuinte. Anunturile imobiliare sunt din ce in ce mai multe si mai diverse. De aici incepe confuzia : este oare acum momentul cel mai bun sa imi achizitionez apartamente de lux Piatra Neamt ? Dar daca mai astept, oare vor scadea preturile ?

Intr-adevar, perioada de primavara-vara este cel mai cunoscut moment pentru achizitie, dupa anumite sontaje, dar nu este o regula. Momentele cheie pentru cumpararea unui apartament trebuie privite cu atentie caci depind de decizia ta legata de : modalitatea prin care il poti cumpara, fie ca discutam de creditul Noua Casa sau momentul in care este gata.

Daca principalul tau criteriu este avansul minim de 5 %, datorita programului Noua casa, atunci cel mai bun moment de achizitie este atunci cand intra fondurile europene. Fondurile intra de regula de doua ori pe an, primavara si toamna. Chiar si asa, pregateste-te din timp, mergi la banca, intereseaza-te, fa cateva simulari si decide care banca ti se potriveste.

Un alt moment care mai mult poti spune ca te impinge de la spate, este acela cand deja chiria este mai mare decat rata pe care ai putea sa o dai pe luna pentru apartamentul mult visat.
Sa faci pasul pentru achizitia unui apartament, este pana la urma, o investitie. Fie ca alegi sa platesti chirie sau achiti o rata, fa-ti o strategie astfel incat sa ramai cu proprietatea la final, caci oricum ar fi, aloci lunar o suma de bani pentru apartament.

Poate la acest aspect nu te-ai gandit, insa foarte important este si momentul in care, preturile apartamentelor vechi se apropie extrem de mult, de cele noi. Acela e momentul in care trebuie sa tragi un semnal de alarma si sa te gandesti bine la investitie.

Ofertele sunt foarte multe, totul depinde de fiecare dintre noi, ce ne dorim si cat ne permitem. Apartamente de lux Piatra Neamt este o varianta extrem de buna !

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.