Apartamente noi Rasnov, noutati de la Comir Villas

Mediul in care imi desfasor activitatea imi permite accesul la multe informatii, am aflat ca se vor construi apartamente noi in Rasnov cand proiectul exista doar pe hartie. Acum a fost deja turnata fundatia si lucrurile se desfasoara conform unui plan bine pus la punct.

Totodata, eu sunt unul din oamenii interesati sa se mute intr-o zona linistita, intr-un apartament cu minim 2 camere si maxim 3 camere, in functie de cat imi va aproba banca ca si valoare de imprumut. Recunosc, prima alegere ar fi o casa cu curte, dar nu ma incadrez financiar.

De ce apartamente noi Rasnov?

In zona unde locuiesc eu acum se construieste. Cum ajung spre seara acasa, nu ma deranjeaza, mai putin sambata cand excavatoarele fac sa imi vibreze patul incepand cu ora 7 dimineata. Adio somn! Poate maine am mai mult noroc… 🙂

apartamente rasnov noi construite

Mi s-a infiripat cu ceva timp in urma ideea de a ma muta in apropierea Brasovului. Daca in 10-15 minute ajung in oras, este perfect. Pana la 30 de minute de Brasov, mi se pare rezonabil, mai ales in ideea in care nu stau in trafic si am parte de un apartament intr-o zona cu multa verdeata.

Imi doresc un apartament nou modern, compartimentat smart, cu geamuri imense pe care sa patrunda multa lumina naturala. Asa cum am spus mai sus, vreau o zona in care copiii sa se joace cat mai mult afara, unde sa poata merge cu bicicleta fara a fi in pericol (in zona unde locuiesc eu nici trotuare nu sunt, si acolo unde exista, poate trece un singur om 🙁  ).

Asadar, pentru familia mea, o mutare din micul apartament cu 2 camere intr-unul din spatiosele apartamente noi Rasnov construite de Comir Villas este o optiune splendida.

Comir Villas, dezvoltator imobiliar in Rasnov cu experienta

Sigur ca sunt de acord ca experienta si feedback-ul proiectelor anterioare sunt elemente care cresc siguranta unui proiect imobiliar si iti dau siguranta ca vei avea un apartament livrat la timp, cu toate clauzele contractuale respectate.

Comir Villas este unul din acei dezvoltatori imobiliari care si-a castigat increderea atat in constructia de case cat si in constructia de apartamente noi.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.