Apartamentele noi din vilele Coder Residence din Brasov promit confort, calitate si mult spatiu verde

Acum ai o oportunitate unica de a-ti gasi caminul perfect intr-unul dintre cele mai promitatoare cartiere de vile din oras – Coder Residence. Aici, iti poti implini dorintele si gasi apartamentul nou din Brasov pe care ti-l doresti.

Apartamente in vila la Brasov

In cartierul Coder Residence, fiecare detaliu este gandit pentru a oferi celor interesati tot ceea ce isi doresc de la o locuinta. De la apartamentele spatioase si bine compartimentate in vile cochete, pana la spatiile verzi generoase si facilitatile moderne, totul este pus la dispozitia viitorilor locatari pentru a crea ambianta perfecta.

Nu se face rabat de la calitate si spatiu, deoarece inteleg importanta unui camin in care sa-si poata creste visurile alaturi de cei dragi. Scopul dezvoltatorului este sa ofere locuinte durabile, de calitate, in care si ei insisi ar dori sa traiasca.

In cadrul ansamblului rezidential Coder Residence din Brasov, sunt disponibile o varietate de spatii locative, de la garsoniere intime pana la apartamente spatioase cu 2 si 3 camere. Fiecare apartament reflecta atentia acordata detaliilor si angajamentul pentru calitate. Indiferent de preferintele si nevoile celor interesati, vor gasi un camin perfect intr-unul dintre cele mai promitatoare cartiere de vile din Brasov.

Coder Residence a ajuns la proiectul cu nr. 3

apartament nou Brasov

Apartament din Ansamblul Coder Residence Brasov

Proiectul Coder Residence 3 a fost conceput cu grija pentru a satisface nevoile tuturor celor care doresc sa traiasca intr-o comunitate linistita, departe de aglomeratia urbana, dar cu toate facilitatile necesare vietii moderne la indemana. Fiecare studio si apartament cu 2 si 3 camere din vila vine cu facilitati suplimentare: spatii verzi imbietoare, perfecte pentru plimbari si momente de relaxare in aer liber, spatii speciale destinate depozitarii bicicletelor si carucioarelor pentru copii, uscatorii la etaj si multe alte avantaje, astfel incat sa aiba un plus de confort si organizare in viata de zi cu zi.

La Coder Residence, beneficiarii se vor bucura de un numar de 155 de locuri de parcare la fiecare 105 apartamente. Aglomeratia si stresul asociate cautarii unui loc de parcare sunt eliminate, astfel incat vor avea intotdeauna un spatiu rezervat pentru masina lor, indiferent de momentul in care ajung acasa.

Stop!! Ai ajuns acasa.

Persoanele interesate de un apartament nou in Brasov nu trebuie sa caute mai departe. Coder Residence este locul in care se vor simti cu adevarat acasa. Aici, dorintele lor sunt pe primul loc, iar calitatea si confortul sunt garantate.

Descopera acum apartamentele noi din Coder Residence si incepe o noua etapa in viata, intr-un camin care le va oferi tot ceea ce isi doresc. Te invit sa vizitezi acest ansamblu rezidential si sa descoperi locul perfect pentru tine si familia ta.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.