Apartamente in Cristian – Comir Villas

Mâna sus dacă iubești orașul Brașov. Ce spui? Ți-ar plăcea să respiri aerul curat de munte și să admiri apusuri spectaculoase de soare? Cu toții ne dorim ceea ce este mai bun, așadar dacă vrei să investești inteligent, alege să te muți acasă în ansamblul Comir Villas, recunoscut pentru gama variată de apartamente Cristian.

Personal, sunt o fată „călită la munte”, astfel că e lesne de înțeles conexiunea cu superba zonă anterior menționată.

Imaginează-ți pentru câteva momente cum ar fi să cuprinzi cu o singură privire panorama deosebită către Cetatea Râșnov, vârful Postăvaru, munții Bucegi și munții Piatra Craiului?

Proiectate din dorința de a-i mulțumi până și pe cei mai pretențioși rezidenți, aceste apartamente Cristian simbolizează garanția confortului și a calității. Și indiferent că preferi un apartament cu una, două sau trei camere, te asigur că spațiile vitrate mari, compartimentarea pe structură decomandată și facilitățile incluse la achiziție conturează un stil de viață liniștit, intim și elegant.

Apartamente Cristian, despre lifestyle si facilitati moderne intr-o zona rezidentiala mult ravnita

Și pentru că însuși dezvoltatorul a promis un confort sporit, iată că finisajele cu materiale durabile și de înaltă calitate, zidăria din cărămidă termobloc de 30 centimetri, tâmplăria exterioară cu sistem Salamander și sticlă Low-E, pardoseala cu gresie ceramică, sunt doar câteva elemente ce definesc un mediu sigur și sănătos.

Mai mult decât atât, seria de apartamente Cristian surprinde plăcut și prin faptul că băile sunt echipate cu cele necesare, pentru a putea fi imediat folosite: (lavoar, vas WC suspendat, căzi).

Iar dacă toate acestea nu sunt argumente puternice, proiectul plusează cu: spațiu amenajat pentru biciclete și cărucioare, sistem de iluminat cu senzor și temporizator, lift și locuri de parcare înscrise în Cartea Funciară, acces cu bariera, creșă și grădiniță.

Ar mai fi ceva de zis? Desigur: Comir Villas închiriază și spații comerciale „la cheie”, cu suprafețe generoase, ce oferă oportunitatea dezvoltării atât prin comunitatea nou formată, cât și prin poziția geografică avantajoasă.

Acasă este cel mai sigur loc. Vino în cartierul îmbrățișat de natură!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.