Auto rulate cu garantie

Eu nici pana in ziua de azi nu mi-am luat o masina noua. Cum de ce? Nu-mi permit. 🙂 Dar asta nu inseamna ca ma arunc cu capul inainte, am preferat mereu sa cumpar auto rulate sau masini second hand cu garantie si istoric autorizat.

Auto rulate Brasov de la dealer autorizat

Sa cumperi masini second hand de la oricine poate fi riscant. O singura data m-am aventurat sa merg intr-un targ auto. Mi-a trecut. Mi s-a parut un mare, mare balci. Sunt un om serios si nu mi-am gasit locul acolo. Nici masina second cautata!

Asa ca m-am orientat catre dealerii auto din Brasov care comercializeaza masini rulate. Am ajuns intr-o zona de confort, m-am simtit in siguranta pentru ca:

  • am garantie cateva luni (in functie de vechimea masinii si de numarul de km din bord)
  • masina are istoricul verificat si cartea service este si ea verificata
  • masinile vin Germania de la un dealer care livreaza in estul Europei masini putin rulate si in stare excelenta.

Masini second hand Brasov

Sunt multe portaluri pe care gasesti anunturi cu masini de vanzare. Sunt multe persoane fizice care aduc masini din Germania sau alte tari si apoi le vand oricui. Dar ce garantie iti ofera? Nici o garantie!

Poti avea noroc ca cumperi o masina buna sau poti avea ghinionul ca cumperi o masina care sa stea mai mult in service decat pe strazi. Merita riscul?

Leasing pentru masini rulate

Inca un avantaj al achizitiei de autoturisme rulate de la un dealer din Brasov este faptul ca poti achizitiona o masina care iti depaseste bugetul. Diferenta o poti acoperi printr-un leasing auto lejer si usor de incadrat in cheltuielile lunare.

Personal prefer o masina cat mai putin rulata si banuiesc ca si tie ti-ar placea. O firma de leasing auto iti poate aduce inclusiv masini la comanda, apropape noi. Cum suna? Nu te costa nimic sa verifici ce masini rulate au in parcul auto. 😉

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.