Bucură-te de iarnă cu sania John Deere Rolly Toys, o alegere perfectă pentru aventuri în zăpadă!

Experimentează magia iIernii cu Sania John Deere Rolly Toys Snow Cruiser Verde

Iarna este sezonul perfect pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei mici. Și ce modalitate mai bună de a te bucura de zăpadă decât cu o sanie de calitate? Îți prezentăm cu bucurie Sania John Deere Rolly Toys Snow Cruiser Verde – partenerul ideal pentru aventurile pe pârtie ale micilor exploratori!

O sanie cu construcție solidă și rezistență extremă

Sania John Deere este construită cu atenție și durabilitate. Fabricată din plastic ABS rezistent, aceasta nu numai că rezistă la uzură, dar își păstrează și flexibilitatea chiar și în cele mai reci zile de iarnă, cu rezistență la temperaturi de până la -32 de grade Celsius. Cu o capacitate maximă de 100 kg, este potrivită pentru aventurieri de toate vârstele!

Design clasic, farmec atemporal

Cu un design clasic și culori vibrante, Sania John Deere emite un farmec atemporal. Culoarea verde și stickerele autentice John Deere adaugă un plus de stil și autenticitate. Este vedeta perfectă pe orice pârtie, atrăgând privirile și garantând distracție nelimitată pentru cei mici.

Sania John Deere, o experiența pe zăpadă

Sania John Deere este proiectată pentru a oferi confort și siguranță în timpul distracției pe zăpadă. Sinele de oțel montate pe ghidaje asigură o alunecare lină, permițând copiilor să se bucure de fiecare moment fără niciun efort. Manerul cu sfoară rezistentă face ca tragea să fiușoară și plăcută, iar dimensiunile generoase (L 98 x H 27 x L 40 cm) asigură spațiu suficient pentru confort maxim.

Extinde experiența cu accesorii optionale

Pentru cei mai mici aventurieri, există opțiunea de a extinde experiența cu scaunul pentru copii Rolly Cruiserseat. Astfel, plimbările devin mai sigure și mai confortabile, oferind copiilor bucuria de a se aventura în zăpadă în condiții deplină siguranță.

Comandă acum saniuta John Deere și adaugă magie iernii!

Transformă iarna într-o experiență de neuitat pentru cei mici. Sania John Deere Rolly Toys Snow Cruiser Verde este disponibilă acum la un preț special de doar 240 Lei (preț anterior 320 Lei). Profită de prețul redus și asigură-te că micuțul tău are partea lui de distracție în zăpadă!

Produse conexe pentru o experiență completă

Pe lângă Sania John Deere, descoperă și alte produse de calitate:

Împărtășește magia iernii cu ceilalți!

Ajută-i și pe ceilalți să descopere bucuria iernii. Partajează acest articol și invită-i să exploreze gama de sanii si jucarii de exterior de la Ricvidan Brasov sau utilajeagri.ro!

Nota: Pretul initial era de 320 Lei. Pretul actual este 240 Lei. Livrare rapidă

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.