Cea mai tare idee de vacanta in pandemie

In copilarie eram obisnuita sa am limite, sa cer voie si sa raspunda alcineva de libertatea mea de miscare. De aproape un an, cumva, parca m-am intors intr-o bucla in care altii imi seteaza limitele, altii imi spun cat de departe pot merge si, mai ales, in ce conditii. Tin sa spun ca eu am gasit o soluie pentru concediu: inchiriere autorulota premium.

Daca pana acum limitarea mea era legata doar de banii alocati pentru vacanta, acum nu am voie nici macar sa circul dupa orele 11. Eu nu am avut „vacanta de pandemie”, eu am lucrat in perioada asta poate mai mult decat de obicei. Stiu, sunt constienta si recunoascatoare pentru acest lucru. Tocmai de aceea vreau si concediu, vreau sa-mi petrec sarbatorile undeva in afara micului meu apartament. Nu vreau artificii de la fereastra.

Eu zic ca cea mai buna solutie este un serviciu de inchiriere autorulota premium. Asa esti doar tu cu familia ta, nici tu nu pui in pericol pe nimeni, nici altii nu te pot contamina. Da, stiu, autorulota a fost inchirita de altii inaintea mea, dar sa fost si dezinfectata „la sange”, vorba romanului.

Pentru ca eu nu sunt tocmai genul de persoana care pleaca de nebuna cu rucsacul in spate si doarme la cort, am nevoie de facilitati, am nevoie de baie, de apa calda, de caldura si de internet. Ar trebui sa nu lucrez in concediu, dar cred ca tosusi, ar fi o idee buna sa profit de timp si de inspiratie si sa lucrez cate putin.

O autorulota premium, mai multe posibilitati

Am auzit ca nemtii au inchis granitele si nu ar fi nimic surprinzator daca s-ar intampla si la noi. Desi cu un serviciu de inchiriere autorulota premim pot pleca oriunde in Europa, ma voi limita la tarisoara mea. N-as prea vrea sa risc si sa raman blocata fara posibilitatea de a reveni acasa. Sunt prea multe lucruri aici care ma leaga fizic si emotional.

Asa ca imi ramane sa apelez la inchiriere autorulota premium si sa plec unde vad cu ochii. Ma pot opri intr-un loc amenajat pentru rulote si am gasit peste 100 astfel de locatii (nici ca-mi trecea prin cap ca sunt atatea campinguri pentru rulotisti, sunt incepatoare in domeniu) sau ma pot opri unde imi doreste inima. Cum? Simplu: in Romania poti stationa oriunde poate stationa un autoturism, la noi campare este pe picior de egalitate cu parcare. Super, nu?!

De unde faci rost de o autorulota spre inchiriere care sa iti ofere toate conditiile?

Eu am gasit, e vorba de RV Campers din Brasov. Aici am gasit o autorulota premium spre inchirirere asa cum vreau eu, usor de condus, cu paturi confortabile, cu bucatarie complet utilata si funtionala, cu baie dotata cu cabina de dus, cu tot ce iti poate oferi o pensiune sau un hotel, doar ca la dimensiuni mai reduse.

Eu mi-am facut in telefon un segment de servicii unde, pe langa programare dentist, service auto sau tractari am si serviciul de inchiriere autorulota premium Brasov. Asa ca la naiba cu Covid, cu unele limitari stupide sau cu artificiile banale de Revelion privite de la fereastra.

Mi-am propus un conediu super si il voi avea. Merit!

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.