Certificare ISO Brasov – Indigo Consulting

Conform legislației europene, certificarea sistemelor de management în conformitate cu standardele ISO se pretează persoanelor juridice, oricare ar fi forma de organizare sau domeniul de activitate. Profesioniștii de la Indigo Consulting, specializați în Certificare ISO Brașov au acceptat să ofere lămuriri referitoare la etapele necesare obținerii autorizațiilor, precum și recomandări post-certificare.

De exemplu, știați că un certificat ISO se emite pe o perioadă de trei ani?

Așadar, pentru a avea siguranța respectării pașilor, este de preferat să solicitați ajutorul unei instituții specializate în certificare ISO Brașov.

Astfel, veți afla că mai întâi discutăm despre certificarea inițială ce presupune: pregătirea documentelor, auditul de certificare, emiterea certificatului, precum și utilizarea siglei de certificare. Ultimile două etape vizează supravegherea după un an, respectiv cea după doi ani, momente în care se realizează avizarea certificatelor ISO și, după caz, se precizează modificări legate de informațiile trecute pe acestea. După expirare, este necesară recertificarea pentru incă trei ani, cu obligativitatea respectării etapelor de supraveghere.

Și dacă nu ați aflat încă, una dintre cerințele Standardelor Internaționale de Management ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, etc. , vizează îmbunătățirea continuă. În acest sens, o firmă acreditată în certificare ISO Brașov vă susține în mentenanța sistemelor certificate ISO prin acțiuni ce presupun:

✔️supravegherea periodică a proceselor desfășurate
✔️verificarea documentației sistemului de management
✔️identificarea, păstrarea, protejarea, retragerea și arhivarea înregistrărilor
✔️efectuarea auditului intern de către personal calificat
✔️coordonarea sistemului de acțiuni corective sau preventive
✔️dezvoltarea sistemului de management direct proporțională cu cea a organizației
✔️instruirea personalului responsabil, după caz, de: calitate, mediu, sănătate și securitate.

La final, profesioniștii de la Indigo Consulting vă asigură de sprijinul și implicarea totală în fiecare proiect, căci îmbunătățirea gradului de satisfacție a clienților se identifică, în esență, cu imaginea de succes a organizației. În plus, experiența demonstrată în anii de activitate confirmă competența în domeniu, calitatea și seriozitatea.

Alege certificare ISO Brașov recunoscută la nivel internațional!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.