Containere personalizate pentru orice business sau casa temporara

Containerele modulare ofera spatii flexibile si mobile la nivelul solului pe care va puteti baza in anii urmatori. Folositi-le ca o solutie durabila pentru operatiunile pe teren sau o optiune eleganta pentru inchirierea birourilor. Oriunde ai merge, poti lua cu tine spatiul de lucru care te avantajeaza. Apelati la containere personalizate pentru business-ul sau nevoile dumneavoastra.

Containere personalizate – ce avantaje ne aduc:

1. Usor de transportat. Aceste containere personalizate sunt realizate astfel incat sa se poata muta cu usurinta dintr-un loc in altul. Nu trebuie sa va faceti griji legat de aspectul logistic al mutarii sau sa gasiti alt spatiu sa inchiriati. Pur si simplu mutati containerele in noua locatie si gata!
2. Foarte rezistente. Aceste containere sunt adesea fabricate din otel, astfel incat nu vor fi deteriorate de cutremure sau alte dezastre naturale.
3. Proprietate excelenta de etansare. Containerele sunt impermeabile, astfel incat sa nu va faceti griji daca sunt construite in zone mai putin favorabile. Ele sunt proiectate sa izoleze bine si sa protejeze impotriva majoritatii conditiilor de mediu.

containere personalizate mutabile
4. Adaptabilitate. Aceste containere personalizate modulare pot fi adaptate in diferite forme de constructie: birou, camin, bucatarie, toalete etc. Aceste forme va vor facilita construirea spatiului de care aveti nevoie intr-un timp foarte scurt.
5. Usor de instalat si demontat. Fiecare container este un cadru intreg, cu rame si pereti de otel pe care scandurile de lemn ii pot acoperi. Intreaga structura poate fi transportata dintr-un loc in altul relativ usor.
6. Au o durata lunga de viata. In conditii obisnuite, un spatiu din containere poate dura pana la 20 de ani sau mai mult. Acest lucru va va economisi foarte multi bani si energie.
7. Mai ieftine decat constructiile traditionale. Aceste containere costa mult mai putin decat un spatiu traditional, avand si avantajul de a fi usor personalizabile. Este o alegere accesibila pentru cei care au dificultati financiare.
8. Case temporare si case de vacanta. Un container poate deveni o casa temporara sau o casa la munte. Casele din containere incep sa castige teren si in Romania.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.