Coroana dentara pe implant

Sanatatea dentara nu trebuie neglijata. Afectiunile dentare atrag alte afectiuni si pot duce la pierderea dintilor. Chiar daca ai pierdut un dinte sau a fost nevoie de o extractie, exista solutii precum coroana dentara de implant. Alege o clinica stomatologica Bucuresti de incedere si solutii moderne de reabilitare dentara.

Reabilitare cu coroana dentara

Ai pierdut unul sau mai multi dinti? Exista 2 solutii:

  1. inserarea unui implant pe care se va instala o coroana dentara
  2. puntea dentara care necesita slefuirea si acoperirea dintilor invecinati cu o coronita dentara

Dintre cele doua variante, coroana dentara pe implant este cea recomandata. Specialistii care profeseaza intr-o clinica dentara Bucuresti iti vor recomanda implantul ca prima optiune intotdeauna. Este manopera cea mai putin invaziva, nu necesita interventie asupra dintilor invecinati.

In urma pierderii de dinti, coroana dentara pe implant este solutia cea mai sanatoasa dar si cea mai estetica. Vorbim de dintii nostri, de zambetul nostru, asa ca nu e loc si timp pentru compromisuri.

Coroana dentara pe implant pret

Coroane pe implant – materiale

Chiar daca coroanele metalo-ceramice sunt mai ieftine, nu ti le recomand. Din punct de vedere estetic coroanele din ceramica pe suport de zirconiu sunt ” the best”. 🙂 In timp, nici nu vei mai sti ca ai o coroana, implantul se va comporta ca un dinte natural. Nimeni nu va sti.

Nu trebuie sa ma crezi pe mine, programeaza-te intr-o clinica stomatologica Bucuresti si afla parerea specialistilor.

Coroane pe implant – avantaje

  • obtii o radacina noua care va sustine gingia si va impiedica retragerea acesteia in timp
  • dintii invecinati nu sunt afectati in nici un fel
  • impiedici migratia dentara
  • poti avea o igiena corespunzatoare
  • aspect natural

Coroane pe implant pret

E absolut normal sa te intereseze si pretul. Acesta variaza, diferentele de la o clinica stomatologica Bucuresti la alta pot fi si de cateva sute de lei. Pretul unui implant incepe de la 500 de euro si creste in raport cu materialele folosite si echipa de specialisti in implantologie.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.