Cu ce ne mandrim azi?

Cu putere de munca si un gram de curaj, firmele cu experienta dar si vechime, au facut fata pandemiei dar si razboiului vecin.

Asadar, nu putem sa nu spunem “ jos palaria” si haideti sa le facem cunoscute :

Innovazione Construzioni, constructii Iasi

La ce va duce gandul numele acestei firme ? Italia, bella Italia… Si cum unele dintre cele mai delicioase mancaruri le-am “adus” si aici, pentru a ne bucura de ele, cei de la Inovazione Construzioni si-au inceput drumul in Italia dar au continuat la noi si aduc profesionalismul la alt nivel. Acestia se ocupa de contructii Iasi, de la A la Z, asigurandu-ne ajutor in constructii rezidentiale, constructii nerezidentiale dar si structuri din beton armat.

Izocon Edil, hidroizolatii Iasi

Rămânem în domeniul construcțiilor și discutăm despre o altă firmă care, de această dată, ne ajută și ne sfătuiește în alegerea hidroizolației.

Cei 10 ani de experiență ai celor de la Izocon Edil i-au facut sa treaca cu brio incercarile economice din ultima perioada. Solicitarile pentru hidroizolatii Iasi nu au incetat sa apara iar datorita echipei de profesionisti cu viziune si termenelor respectate cu strictete, acestia si-au creat propria carte de vizita de nota 10.

Trainer automatizari industriale

In perioada de lock down, unii dintre noi ne-am apucat de cursuri de gatit, dans, fitness iar altii.. de programe de instruire tehnica in domeniul programarii PLC-urilor.

Ce inseamna asta si ce poti deveni? Cu siguranta ai auzit de trainer automatizari si poti invata despre mentenanta si intretinere echipamente industriale, parametrizare, integrare in proiect de automatizare si multe altele care prezinta interes, bineinteles in acest domeniu.

Ruen, incercari si examinari nedistructive Cluj

Recunoastem, nu stim totul, asta ar fi incredibil.  In schimb, aflam din ce in ce mai multe informatii dar si meserii si servicii. Spre exemplu, cei de la Ruen se ocupa de testari si analize tehnice Cluj. Mai exact acestia se ocupa de acele examinari nedistructive de metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrate sau pulberi magnetice.

Inca esti curios sa afli mai multe detalii legate de una dintre firmele de mai sus ? Nu ezita sa le descoperi site-urile si sa citesti despre experienta lor pe piata.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.