Curs masterclass hairstyling by Robert Bucur in Romania

Masterclass-ul de Hairstyling condus de Robert Bucur este o oportunitate excelenta pentru oricine doreste sa invete cum sa isi coafeze parul in mod profesionist. In cadrul acestui curs, participantii vor invata nu numai cum sa isi coafeze parul, ci si cum sa il ingrijeasca si sa il mentina intr-o stare sanatoasa.

Pe langa tehnicile de hairstyling, cursantii vor invata si cum sa aleaga produsele potrivite pentru parul lor, cum sa aleaga culoarea si tunsoarea potrivita si cat de des trebuie sa mearga la tuns in functie de tipul de coafura.

In plus, cursul va include si sfaturi practice pentru coafuri potrivite pentru diverse ocazii, cum ar fi nunți, petreceri sau intalniri de afaceri. De asemenea, cursul va fi util pentru cei care isi doresc o cariera in domeniul hairstyling-ului si vor invata cum sa isi construiasca o reputatie in aceasta industrie.

Zic sa intram putin in detaliile pe care le vei afla in cadrul cursurilor de masterclass hairstyling al Estetiq Beauty Academy.

Masterclass HairStyling pentru incepatori si avansati

Cursul de Masterclass Hairstyling by Robert Bucur este conceput astfel incat sa fie accesibil pentru oricine, de la persoanele care nu au experienta in hairstyling pana la profesionisti care isi doresc sa isi imbunatateasca abilitatile si sa invete noi tehnici.

Produse pentru acasa, dupa ce clienta a plecat de la salon

Cea mai mare temere a clientelor este prima spalare a parului acasa. In cadrul cursului, Robert Bucur va oferi participantiilor informatii si sfaturi cu privire la produsele de ingrijire a parului, cum ar fi sampoane, balsamuri, masti, uleiuri si alte produse de styling. Nu poti mentine aspectul parului decat folosind produse profesionale, aspect care trebuie subliniat.

Cat de des trebuie sa se tunda o persoana?

In functie de tipul de coafura si de tipul de par, frecventa cu care trebuie sa mergem la tuns poate varia. In cadrul cursurilor pentru par participantii vor acumula informatii utile cu privire la acest subiect si va explica cum sa identifice momentul potrivit pentru a merge la tuns.

Cum alegem culoarea parului?

Alegera culorii potrivite pentru par poate fi o provocare pentru multe persoane. In cadrul cursului de masterclass hairstyling participantii vor afla sfaturi si trucuri cu privire la cum sa aleaga cea mai potrivita culoare pentru parul lor, in functie de nuanta pielii, forma fetei si de alte factori importanti.

Vezi chiar acum un masterclass hairstyling, si anume, MASTERCLAS Balayage by Robert Bucur, GRATUIT.

Dar tunsoarea potrivita?

Tunsoarea potrivita poate face o diferenta semnificativa in aspectul unei persoane. In cadrul cursului de masterclass hairstyling Robert Bucur va explica cum sa aleaga tunsoarea potrivita pentru forma fetei si pentru stilul de viata al persoanei.

Coafuri pentru diverse ocazii

Cursul va include si informatii si sfaturi cu privire la coafurile potrivite pentru diverse ocazii, cum ar fi nunti, petreceri sau intalniri de afaceri. Participantiilor li se vor arata tehnici si trucuri pentru a obtine coafuri impresionante si care dureaza.

Sfaturi pentru profesionisti

Cei care isi doresc o cariera in domeniul hairstyling-ului vor beneficia de informatii si sfaturi utile cu privire la cum sa isi construiasca o reputatie in aceasta industrie si cum sa isi dezvolte abilitatile si competentele necesare pentru a fi un hairstylist de succes.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.