De ce e important sa colaborezi cu o firma de colectare deseuri?

Daca tii la planeta asta si vrei sa o lasi mostenire, tine cont de faptul ca serviciile de sortare si colectare deseuri Brasov nu sunt un moft. Pentru a nu polua sau chiar contamina apa si aerul e recomandat sa lucrezi cu o firma specializata in colectare, stocare, tratare si transport deseuri.

Colectarea se face in functie de tipul de desuri:

  • pericoloase
  • nepericuloase

Firmele specializate au cunostinte solide in ceea ce priveste tipul de gunoi colectat si stiu cum si cat poate fi reciclat si repus in circuitul economic.

Colectare deseuri din carton Brasov

Stiai ca hartia sau cartonul care contine urme de grasimi nu mai pot fi reciclate? Acelasi lucru se intampla si cu hartia maruntita si revistele lucioase. Oricat de frumoase si elegante ar fi revistele lucioase, daca vrei sa participi la o lume mai eco, tipareste pe hartie mata.

Arunca hartia in containere speciale si nu o pune alaturi de gunoiul menajer pentru a putea fi colectata si revalorificata. Salveaza copacii!

Colectare deseuri lemn Brasov

Doar lemnul curat poate fi reciclat. Lemnul vopsit, lacuit sau tratat nu poate fi reciclat. Inainte de a-l arunca gandeste-te in ce mod il poti refolosi.

Colectare deseuri metalice Brasov

Aluminul este un metal neferos des intalnit in pastrarea si comercializarea produselor conservate. Acesta poate fi reciclat la infinit, motiv pentru care te invitam sa fii ecologist si sa-l arunci in tomberonul dedicat.

Fierul si alte metale pot fi topite si refolosite. Aurul, platina si alte metale pretiose sunt extrase din telefoane, placi de baza si alte componente electronice. Fiecare gram conteaza.

Colectare deseuri farmaceutice, medicale, chimice si de laborator Brasov

Cand vine vorba de colectare deseuri periculoase Brasov, lucrurile sunt foarte serioase. Nu aruncati astfel de deseuri pe calea apei menajere sau la ghena de gunoi. Firmele de colectare deseuri Brasov actioneaza conform normelor impuse de Agentia pentru Protectia Mediului.

Alegand sa colaborezi cu o firma de colectare, stocare, tratare si transport deseuri Brasov ai siguranta ca deseurile produse de tine sau afacerea ta ajung acolo unde trebuie.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.