Descoperă confortul la Hotel Sorin Mihai din Brașov

Când vine vorba de o experiență de cazare autentică și reconfortantă în Brașov, Hotel Sorin Mihai se remarcă prin eleganța sa, serviciile impecabile și facilitățile variate. Aflat într-o zonă liniștită, doar la 10 minute de centrul istoric al Brașovului, acest hotel din Brașov reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută mai mult decât o simplă cameră de cazare.

Camere spațioase pentru orice gust și ocazie

Hotel Sorin Mihai Brașov dispune de 24 de camere elegante și spațioase, oferind o varietate de opțiuni pentru a satisface orice preferință. Cu 18 camere duble și 6 apartamente de lux, fiecare oaspete se poate bucura de confort, liniște și o panoramă uimitoare asupra munților care înconjoară orașul.

Restaurant a la carte: pentru orice poftaă

Cu bucate pregătite cu pasiune de către bucătari talentați, restaurantul hotelului din Brașov vă invită la o experiență culinară deosebită. Meniul lor variat și atmosfera elegantă vă vor încânta simțurile, oferindu-vă o selecție de delicii gastronomice.

Facilități pentru evenimente private și corporate

Pentru momente speciale, Hotel Sorin Mihai oferă facilități pentru evenimente care vă vor depăși așteptările. Fie că planificați o nuntă romantică, un botez familial sau o conferință de afaceri, echipa lor experimentată este pregătită să vă asiste în fiecare detaliu, transformând evenimentul dumneavoastră într-o experiență memorabilă.

Terenuri de tenis și relaxare în aer liber

Pentru cei pasionați de sport, Hotel Sorin Mohai din Brașov pune la dispoziție 3 terenuri de tenis, oferind o oportunitate perfectă pentru a vă bucura de sport și de aerul curat al frumoasei depresiuni.

Contact și rezervări

Pentru rezervări și informații suplimentare, sunați la 0754657648 sau trimiteți un e-mail la rezervari@hotelsorinmihai.ro. Veți descoperi un hotel nou-nouț și mai multe posibilități de cazare.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.