Educatie financiara copii, cursuri si ateliere in Bucuresti si in tara

Educatia financiara este un aspect important al vietii noastre, iar invatarea acestor abilitati este cruciala pentru copii. Atelierele de educatie financiara pentru copii sunt o modalitate excelenta prin care acestia pot invata despre gestionarea banilor si cum sa ia decizii financiare inteligente. In timp ce invatarea abilitatilor financiare este o responsabilitate majora a parintilor, educatia financiara poate fi dezvoltata si imbunatatita prin intermediul atelierelor specializate.

Atelierele de educatie financiara pentru copii sunt un mod excelent de a ajuta copiii sa inteleaga si sa dezvolte abilitatile financiare necesare pentru a fi independenti si pentru a se pregati pentru viitorul lor financiar.

Cum se desfasoara atelierele de educatie financiara pentru copii?

Aceste ateliere de educatie financiara pentru copii pot avea diferite forme, cum ar fi jocuri interactive, exercitii de grup sau prezentari didactice. Scopul lor este de a ajuta copiii sa inteleaga concepte precum economisirea, cheltuirea responsabila, planificarea bugetelor si investirea. Prin intermediul acestor activitati, copiii pot invata cum sa ia decizii bune cu privire la banii lor si cum sa se pregateasca pentru viitor.

Cine organizeaza atelierele de de educatie financiara?

Lume, lume! Adriana Georgescu, nimeni alta decat autoarea cartii bilingve pentru copii „Tori si Sammy invata sa economiseasca” da startul unor ateliere interactive si captivante pentru copii. Unde? Atat in Bucuresti cat si in tara! Iti recomand sa urmaresti noutatile pe site-ul www.torisisammy.ro si sa te inscrii atunci cand Adriana vine in orasul tau.

Cei mici vor deveni mult mai constienti de valiarea banilor, vor economisi in viitor si se vor putea bucura de un cadou extraordinar, si anume, cartea Adrianei.

In concluzie, atelierele de educatie financiara pentru copii sunt o modalitate excelenta prin care acestia pot invata sa gestioneze banii si sa ia decizii financiare inteligente. Aceste activitati ii ajuta sa devina mai independenti si sa se pregateasca pentru viitorul lor financiar.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.