Fatete dentare Bucuresti, aplicare si ingrijire

Cine a cautat macar o data fatete dentare Bucuresti, sa ridice mana sus! Eu am cautat si asta pentru ca am citit ca asa se „construieste” acel zambet perfect de vedeta hollywoodiana. Sunt convinsa ca multi, asemeni mie, inainte de a se adresa unei clinici dentare, au cautat detalii pe internet.

Ce sunt fatelele dentare?

Fatelele dentare sunt niste pelicule subtiri din material compozit sau ceramica si sunt folosite ca tratamente de protetica dentara. Daca la inceput ele corectau problemele legate de forma, in timp, ele au ajuns sa corecteze si problemele pacientilor legate de culoare.

Iata de ce fatetele dentare apartin atat tratamentelor de protetica cat si celor de estetica dentara. Cererea de fatetare este din ce in ce mai mare. Pe langa un zambet perfect, acestea protejeaza dintii de carii.  Tocmai de aceea reamintim ca aceasta forma de tratament este permenenta.

Aplicarea de fatete dentare

Exista foarte multe mituri in online cat si pe cale orala legate de procesul de aplicare a fatetelor dentare. Iata de ce, oricat ai citi pe internet, pana nu ajungi la un specialist, nu stii exact ceea presupune cazul tau.

fatetedentare bucuresti slefuire

Prepararea dintilor poate presupune actiuni de slefuire sau nu. Doar un specialist in protetica si estetica dentara iti va spune cat si cum va slefui dintii in procesul de aplicare de fatete dentare Bucuresti.

Poti sa acopeti cu fatete dentare un dinte spart, stramb sau ciobit sau poti opta pentru fatetarea tuturor dintilor. Cei mai multi pacienti care trec pragurile clinicilor dentare din Bucuresti se multumesc cu fatetarea dintilor vizibili, a celor expusi atunci cand zambesc sau rad.

Fatete dentare – ingrijire

Si fatele dentare au nevoie de ingrijire, periajul dimineata si seara ramane valabil. Pentru a le oferi o viata lunga, evita sa consumi alimente dure, sa rozi obiecte sau sa-ti rozi unghiile.

Nu sunt recomandate nici alimentele sau bauturile care pot colora dintii: sfecla rosie, vinul rosu, cafeaua, ceaiul, etc.

Fatete dentare Bucuresti pret

E firesc ca pretul sa difere de la o clinica la alta. Exista fatete dentare Bucuresti din material compozit si fatete dentare Bucuresti din ceramica IPS. Tehnica medicala si aparatura difera dintr-o clinica in alta, motiv pentru care iti sugerez sa cauti o clinica de incedere.

Tinand cont ca este o procedura medicala permanenta, cand alegi fatete dentare Bucuresti, pune calitatea pe primul loc si apoi pretul.

Inainte de a incheia, iata si ce au mai cautat altii pe Google:

  • fatete dentare sau coroane
  • fatete dentare pret 2021
  • fatete dentare inainte si dupa
  • fatete dentare compozit
  • fatete dentare Turcia pret 😕
  • fatete dentare portelen.
Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.