Firme care au avut succes in plina pandemie

Pandemia, bate-o vina. Da, cu totii am avute momente in care am crezut ca vom renunta la afacere, perioada de pandemia ne-a incetinit considerabil insa, cu putin noroc si multa munca  multe firme s-au ambitionat sa iasa din tipare si sa arate ca se poate chiar si in perioada grea. Planeta se invarte, ceasul ticaie si viata merge mai departe, Cumva, lucrurile se aliniaza si ne adaptam la noile conditii.

Hai sa nu o mai lungim si va dau 4 exemple clare.

Irina Floare, preparate din carne Maramures

Prima pe care am intalnit-o a fost Irina Floare. Cu ce se ocupa ? Am putea paria ca iubeste florile daca ne luam dupa numele de familie dar, ne-a spus ca desi le adora, comercializarea de carne si produse de carne Maramures este mult mai profitabila. S-a abibionat sa nu renunte si si-a luat puterea din increderea pe care clientii ei au oferit-o. Avand produse proaspete, de calitate si mai ales, delicioase, a reusit sa treaca cu brio peste obstacolul numit Covid.

Trendul spre natural, spre produsele „de casa” i-a fost aliat, cei mai multi dintre clinetii ei preferand sa mamance cat mai natural si mai sanatos. Sarea, piperu, ustoiul, cimbul si boiaua sunt cele care dau gist carnii si preparatelor din carne comercializate de Irina Floare.

Teocon Ref – service cuptoare industriale

Trecem in acest articol si firma Teocon Ref, cei care se ocupa cu service cuptoare industriale. Ne-au spus ca in cei 50 de ani de experienta a lor, nu au intalnit perioada mai inceata si mai dificila dar datorita anilor de experinta, nu s-au dat batuti si au mers mai departe. Daca nu suna cunoscut denumirea aceasta de cuptoare industriale, va putem spune ca se ocupa de la proiectare la executie, apoi la montarea instalatiilor industriale a cuptoarelor industriale.

Si cand spunem service cuptoare industriale ne referim la cele care ard la temperaturi inalte, precum forje si topitorii, cuptoate pentru ciment si teracota, cuptoare pentru sticle si portelanuri, etc. Tot in sfera lor de activitate intra si serviciile de modernizari si automatizari cuptoare electrice. Cand multe fabrici s-au oprit activitatea, si-au diversificat serviciile si au oferit servicii de curatatare a cuptoarelor industriale, a separatoarelor de grasimi etc.

BDS LOYAL, produse metalurgice, tevi si profile metalice

A treia firma este cea de produse metalurgice, a carei denumire este BDS LOYAL. Dupa cum spune si denumirea firmei, loialitatea si consecventa i-a ajutat mereu, nu doar in perioada grea ce inca nu a trecut de tot si pe tot parcusul calatoriei lor. Firma s-a infiintat in 1994, experienta e la ea acasa. Ofera produse metalurgice, tevi si profile metalice. Au sediul in Iasi si cel mai des ii veti intalni in santiere caci ei pun la dispozitie firmelor de constructie plasa sudata, otel beton, panouri gard, etc.

Ei sunt cei care asigura in zona Iasului si a Moldovei produse cu profil metalurgic atat pentru lucrari de mare anvergura cat si pentru lucrari mici. Din 2020 au devenit si distrubuitori de gaze tehnice si medicinale marca Messer.

Tehnocom Liv, rezistente electrice

Ultima dar nu cea din urma este Tehnocom Liv, ce ofera rezistente electrice. Faptul ca sunt singurii si unicii importatori de lampa infrarosu Toshiba a fost un avantaj mare. Caci in perioadele in care firmele sunt puse la incercare, atunci cand ai un produs unic, cu siguranta vei ramane sus.

Nu si-au facut griji din cauza stocului in perioada in care lucrurile mergeau greu iar transporturile erau ingreunate de controale, caci au cel mai mare stoc de rezistente electrice industriale de incalzire. Cei de la Tehnocom Liv va mai pot fi de folos cu : panouri radiante, lampa infrarosu, incalzire infrarosu, etc.

Pe langa vestile rele, stirile de ultima ora si ghinione, avem si exemple pozitive.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.