Importanta parcurilor logistice si industriale

A avea un spatiu de depozitare este o cerinta pentru majoritatea intreprinderilor care produc, importa, exporta sau transporta marfuri. S-ar putea sa o vedeti ca pe o cheltuiala inutila, dar va poate economisi bani si va poate creste productivitatea. Calatoria clientului nu se termina atunci cand este plasata o comanda. Un depozit va oferă un control mai bun asupra inventarului dvs. si va asigura că toti clientii isi vor primi produsele la timp, ceea ce duce in cele din urma la profituri mai mari. In acest sens, Sofimat ofera spatii suport pentru dezvoltarea afacerilor Brasov.

Desigur, Sofimat nu ofera doar spatii pentru depozitare, avand in portofoliul de servicii o gama larga de optiuni. Va punem la dispozitie o echipa specializata pentru a oferi consultanta si consiliere spre a facilita acomodarea, integrarea si desfasurarea propice a oricarei afaceri. Spatiile construite de noi pot fi personalizate pentru birouri, sali de mese, grupuri sanitare, vestiare, parcari si multe altele, pentru ca dvs sa beneficiati de un serviciu care sa se potriveasca nevoilor.

Peste 63% dintre clientii care comanda produse se asteapta sa cunoasca timpul de livrare estimat. Aproximativ 88% dintre acestia chiar ar fi dispusi chiar sa plateasca mai mult pentru o livrare mai rapida. In calitate de proprietar al unei companii, trebuie sa va mentineti clientul multumit. Dacă nu reusiti sa le livrati comenzile la timp, reputatia dvs. va avea de suferit.

Depozitarea permite livrarea in timp util si distributia optimizata, ducand la o productivitate sporita a muncii si la o mai mare satisfactie a clientilor. De asemenea, ajuta la reducerea erorilor si a daunelor in procesul de indeplinire a comenzilor.

Pe masura ce afacerile cresc si se extind (la nivel regional, international sau chiar global), ele devin mai dependente de lanțuri de aprovizionare organizate eficient, care includ o logistica bine pusa la punct. Pe langa centrul de logistica veti avea de asemenea nevoie si de un spatiude birouri, un spatiu pentru toalete sau chiar sali de mese. Daca esti in cautarea de spatii suport pentru dezvoltarea afacerilor Brasov noi suntem alegerea potrivita.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.