Lasa organizarea nuntii in seama unui wedding planner Brasov, e mai usor si mai ieftin

Te-ai hotarat sa spui da, foarte bine! Acum insa incepe o etapa foarte complicata si care te va consuma atat fizic cat si emotional. Chiar daca esti o persoana organizata, care stie ce isi doreste, iti recomand sa apelezi la un wedding planner Brasov, e mai simplu si mai ieftin.

De ce este mai ieftin sa apelezi la un wedding planner Brasov?

Da, sigur ca angajarea unui wedding planner Brasov implica si plata serviciilor acestuia, DAR, acesta va intermedia pentru tine toate serviciile care tin de organizarea nuntii si le va negoia „la sange”. Este de la sine inteles ca in anii de experienta acumulata a legat parteneriate care ii ofera preturi mai bune, exclusivitate si un munte de know-how.

Nunta in sala sau nunta in aer liber Brasov

Te-ai hotarat ca vrei o nunta in sala sau in aer liber. Perfect! Un wedding planer stie toate salile de nunti din Brasov si in functie de numarul de invitati iti face cateva propuneri care se incadreaza in bugetul tau. Nu mai este nevoie sa perii internetul, sa obtii recenzii si oferte de pret. Scutesti atat timp cat si nervi.

Vrei nunta in aer liber? Speldid! Organizatorul de nunti din Brasov cunoaste toate locatiile atat din inima orasului cat si din vecinatati astfel incat sa iti gaseasca exact locul potrivit pentru nunta de vis. Pe malul unu lac, intr-o gradina de vara, pe o pajiste privata, nu conteaza, va gasi solutii.

Lasa meniul tot in seama organizatorului de nunti din Brasov

In functie de tipul de nunta, de locatie, de anotimp sau buget, organizatorul de nunti din Brasov te poate ajuta sa compui un meniu de nunta variat si delicios. Se va ocupa inclusiv de tort, candy bar si bauturi. Are oferte care impun costuri mult mai mici decat ai putea obtine tu. In plus, nu trebuie sa iti faci griji pentru suporturi, accesorii, transport frigorific, vesela si alte detalii la care nici nu te-ai gandit atunci cand ai facut alegerile principale.

Decoruri, lumini, flori, muzica

Cu o pasiune si o creativitate la limita nebuniei, un wedding planner Brsov va scoate din maneca toti asii si te va incanta cu propunerile facute. Tot ce trebuie sa faci este sa ii raspunzi sincer la intrebari pentru a-ti contura cu exactitate stilul si dorintele.

Ce zici si de o recomandare de wedding planner Brasov?

Nu puteam incheia fara sa le recomand pe Roxana si Veronica, fetele de la Se Si Bon care au facut din meseria de wedding planner un stil de viata. Nicio nunta nu seamana cu alta si reusesc de fiecare data sa surprinda, sa inoveze si sa-si impresioneze clientii la toate capitolele.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.