Personealizeaza-ti biroul cu o masa conferinta

Am fost la multe intalniri de afaceri si am vazut zeci de birouri. Intotdeauna a fost o placere sa port discutiile la o masa de conferinta, sa am un spatiu de desfasurare, sa-i simt pe cei cu care discut aproape.

Din spatele unui birou parca tratativele sunt ingreunate. Poate mi se pare mie, dar biroul blocheaza o corespondenta win-win si termenul de egalitate se pierde. O masa de consiliu in jurul careia se aduna toti participantii aduce echilibru atat fizic cat si mental.

Imi plac birourile aranjate cu gust, create parca pentru a stimula creativitatea. Stiu ca functionalitatea este prima caracteristica de care se tine seama in amenajarea unui birou, dar nu trebuie sa se piarda din vedere si partea estetica, vizuala.

Imi place atunci cand masa birou este asezata pe colt sau in apropierea unui geam. Daca zona de birou este delimitata de zona de conferinta printr-un covor, atunci si mai bine. Imi plac zonele bine conturate, cu personalitate.

Forma si dimensiunea unei mese de conferinta sunt deasemenea foarte importante. Mesele usor rotunjite sunt recomandate inaintea celor cu colturi. Scaunele de birou sau de vizitator care vor inconjura masa de consiliu trebuie sa fie confortabile si de calitate. Daca unele intalniri sunt scurte, altele pot dura si mai multe ore si statul pe scaun poate deveni obositor. Nimeni nu va mai fi atent la discutii, concentrarea va scadea proportional cu disconfortul si durerea de spate.

Fiecare aspect din biroul tau conteaza. Pune accent pe calitate si pe confort, atat al tau cat si al celor care participa alaturi de tine la intalniri de afaceri, negocieri, sedinte etc.

Daca scad timpul in care dorm, petrec mai mult timp la birou decat acasa. 🙂 Daca acasa fiecare dintre noi isi aranjeaza fiecare contisor, de ce nu am face acelasi lucru si cu biroul?

masa conferinta cu grila de aerisire

grila de aerisire masa de conferinte, www.mobilabirou-orient.ro

La masa de conferinta sunt foarte importante accesoriile precum fantele pentru cabluri, grilele de aerisire pentru laptorului si prizele. Este bine sa tii seama de acest lucru atunci cand achizitionezi o masa de consiliu. Nimeni nu vrea sa se impiedice de caburi si prelungitoare, unde mai pui ca sunt si urate vizual.

Sunt foarte multe modele de mese de conferinta din care poti alege. Pornind de la forma (ovale, rotunde, triunghiulare) si terminand cu capacitatea ( de la 3 la 10 persoane sau chiar la 20), pentru fiecare birou exista o masa de conferinta ideala.

Cert este ca o masa de conferinta ofera o greutate aparte biroului, ii da un plus de importanta. Alege una care sa se incadreze frumos in spatiu si muta-ti intalnirile importante in jurul ei.

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.